9 filléres házi trükk, hogy ne csússzon a csizma, és ne legyen sáros: életmentő tippek télre

Ezeket az egyszerű, de zseniális csizmatrükköket mindenkinek ismernie kell télen. Megoldják a leggyakoribb problémákat.

teli csizma cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A téli jeges, latyakos időben szinte lehetetlen olyan csizmát választani, ami minden szempontból tökéletes, például nem ázik be, nem fázik benne a lábad, nem tapad meg rajta a sár vagy a kosz, és nem is csúszik a talpa.

Ha te sem találtad meg még a csodadarabot, ami az összes megpróbáltatást kiállja, akkor sem kell szenvedned a téli cipőproblémákkal. Van ugyanis néhány igen hasznos és egyszerű házi trükk, mellyel kiküszöbölheted őket.

Életmentő csizmatrükkök télre

Nem kell feltétlenül méregdrága spray-kre, ápolókra költened ahhoz, hogy víz- és kosztaszítóvá tedd a csizmádat, vagy éppen megújítsd, még fényesebbé varázsold az anyagát. Sőt, csúszásgátlós talpat is pillanatok alatt csinálhatsz pár technika bevetésével. A következő házi módszerek megoldják a leggyakoribb téli cipőgondokat: életmentő tippeket mutatunk, amiket neked is ismerned kell.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Fotók: Pinterest, Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük