Van, aki csak úgy odaad egymillió forintot ezért: de ha jobban belegondolsz, nem is olyan meghökkentő!

Te is részesülhetsz belőle. (x)

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Karácsonyi adománygyűjtő akciót indított decembertől az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány és az Arena Plaza. A világ vezető gyermekvédő, humanitárius szervezetének és Magyarország legnagyobb bevásárlóközpontjának az összefogásában apró csengettyűk megvásárlásával most bárki támogathatja a gyermekek védelmét világszerte.

Szinetár Dóra énekelt

A jótékonysági program varázslatos hóeséssel, csengettyűszóval és Szinetár Dóra koncertjével vette kezdetét december 1-jén az Arena Plazában, a bevásárlóközpont főtámogatóként 1 millió forinttal is hozzájárult az UNICEF munkájához.

A csengettyű, a karácsony elengedhetetlen kelléke egy különleges jótékonysági program segítségével most a remény szimbólumává válik. Az UNICEF Magyar Bizottság és az Arena Plaza együttműködésének eredményeként decembertől a bevásárlóközpontban 500 forint adományért cserébe bárki hozzájuthat azokhoz a különleges csengőkhöz, melyekkel az UNICEF céljait támogathatja.

Az akció célja, hogy az ünnepi időszakban felhívja a figyelmet a gyermekek alapvető jogainak fontosságára, és segítsen boldogabbá tenni a rászoruló gyerekek karácsonyát. Az adománygyűjtés december 1-jén egy látványos megnyitóval vette kezdetét az Arena Plazában. Szinetár Dóra szólaltatta meg az első varázscsengettyűt, majd mesés hóesés fogadta a látogatókat.

Ennyit adományoztak

A megnyitó keretében az Arena Plaza főtámogatóként 1 millió forinttal járult hozzá az UNICEF munkájához, a jelképes csekket Gedeon Éva, az Arena marketing menedzsere nyújtotta át Danks Emesének, az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány ügyvezető igazgatójának.

Danks Emese hangsúlyozta:

- Az UNICEF már 70 éve küzd a gyerekek alapvető jogaiért világszerte, és elkötelezett amellett, hogy a leghátrányosabb helyzetű gyermekeknek speciális védelmet biztosítson - háborús helyzetek, természeti katasztrófák, mindennemű agresszió vagy kizsákmányolás áldozatainak -, valamint azoknak, akik rendkívüli szegénységben vagy fogyatékossággal élnek. Nagyon örülünk, hogy Magyarországon is egyre többen ismerik fel ennek a küzdelemnek a fontosságát.

Egy csengettyűvel te is tehetsz értük

Gedeon Éva, az Arena Plaza marketing menedzsere az akció kapcsán elmondta:

- Vásárlóink bevonásával idén több programmal is segítünk a rászoruló gyerekeknek. Örömmel adunk helyt az UNICEF egyedülálló kezdeményezésének, és állunk főtámogatóként e különleges akció mellé. Hisszük, hogy az örömteli készülődés mellett vásárlóink egy-egy csengő megvásárlásával sok kisgyermeket segíthetnek egy jobb élethez.

További információ:
Molnár Katinka - Double Decker Communications
Tel.: 06 30 525 0885
E-mail: molnar.katinka@doubledecker.hu

Ezt is szeretjük