Van, aki csak úgy odaad egymillió forintot ezért: de ha jobban belegondolsz, nem is olyan meghökkentő!

Te is részesülhetsz belőle. (x)

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Karácsonyi adománygyűjtő akciót indított decembertől az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány és az Arena Plaza. A világ vezető gyermekvédő, humanitárius szervezetének és Magyarország legnagyobb bevásárlóközpontjának az összefogásában apró csengettyűk megvásárlásával most bárki támogathatja a gyermekek védelmét világszerte.

Szinetár Dóra énekelt

A jótékonysági program varázslatos hóeséssel, csengettyűszóval és Szinetár Dóra koncertjével vette kezdetét december 1-jén az Arena Plazában, a bevásárlóközpont főtámogatóként 1 millió forinttal is hozzájárult az UNICEF munkájához.

A csengettyű, a karácsony elengedhetetlen kelléke egy különleges jótékonysági program segítségével most a remény szimbólumává válik. Az UNICEF Magyar Bizottság és az Arena Plaza együttműködésének eredményeként decembertől a bevásárlóközpontban 500 forint adományért cserébe bárki hozzájuthat azokhoz a különleges csengőkhöz, melyekkel az UNICEF céljait támogathatja.

Az akció célja, hogy az ünnepi időszakban felhívja a figyelmet a gyermekek alapvető jogainak fontosságára, és segítsen boldogabbá tenni a rászoruló gyerekek karácsonyát. Az adománygyűjtés december 1-jén egy látványos megnyitóval vette kezdetét az Arena Plazában. Szinetár Dóra szólaltatta meg az első varázscsengettyűt, majd mesés hóesés fogadta a látogatókat.

Ennyit adományoztak

A megnyitó keretében az Arena Plaza főtámogatóként 1 millió forinttal járult hozzá az UNICEF munkájához, a jelképes csekket Gedeon Éva, az Arena marketing menedzsere nyújtotta át Danks Emesének, az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány ügyvezető igazgatójának.

Danks Emese hangsúlyozta:

- Az UNICEF már 70 éve küzd a gyerekek alapvető jogaiért világszerte, és elkötelezett amellett, hogy a leghátrányosabb helyzetű gyermekeknek speciális védelmet biztosítson - háborús helyzetek, természeti katasztrófák, mindennemű agresszió vagy kizsákmányolás áldozatainak -, valamint azoknak, akik rendkívüli szegénységben vagy fogyatékossággal élnek. Nagyon örülünk, hogy Magyarországon is egyre többen ismerik fel ennek a küzdelemnek a fontosságát.

Egy csengettyűvel te is tehetsz értük

Gedeon Éva, az Arena Plaza marketing menedzsere az akció kapcsán elmondta:

- Vásárlóink bevonásával idén több programmal is segítünk a rászoruló gyerekeknek. Örömmel adunk helyt az UNICEF egyedülálló kezdeményezésének, és állunk főtámogatóként e különleges akció mellé. Hisszük, hogy az örömteli készülődés mellett vásárlóink egy-egy csengő megvásárlásával sok kisgyermeket segíthetnek egy jobb élethez.

További információ:
Molnár Katinka - Double Decker Communications
Tel.: 06 30 525 0885
E-mail: molnar.katinka@doubledecker.hu

Ezt is szeretjük