Csábító és önbizalom-növelő
Mi az?
Nem drága, sőt, ingyen van, nem igényel nagy előkészületet, és magadnak is jót teszel vele. Hihetetlenül hangzik?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nehéz lenne a csábítás minden egyes elemét számba venni, egy azonban biztos. Az egészséges fogak és a mosoly mindenképpen szerepelne a listán. Egy magabiztos mosoly mindenkit szexivé varázsol. Ami érdekes, hogy nem csak a mosoly "viselőjét".

Gondold csak végig, ha valaki rád mosolyog, akkor neked is jobb kedved lesz, jobban érzed magad tőle, sőt. Ha a párod egy széles mosollyal bocsájt útnak reggel, akkor még szebbnek is érzed magad.

Miért érdemes mosolyogni?

Persze elsősorban azért, mert jó, és mert jó a kedved, de ha mindig ott van a szád szélén egy kis huncutság, annak eredménye is van.

A mosoly a siker egyik záloga lehet. Ha a piacon vagy a bárpultnál egy széles mosoly keretében kéred, amit szeretnél, hidd el, gyorsabban és szívesebben szolgálnak ki, sőt, talán szebb almák kerülnek a kosaradba.
Akár te is tesztelheted. Egyik héten legyél morcos, a következőn pedig vigyorogva kérd, amit szeretnél.

Ha a főnöködnek egy kedves, diszkrét mosoly keretében adod elő a problémáidat, akkor sokkal vevőbb lesz a megoldásra.

Napsugaras mosolyod nemcsak a külvilággal tesz jót, hanem veled is. Fokozza az önbizalmat, és jókedvűvé tesz. Bizony. Az agy képes visszafelé dolgozni. A mosolygás hatására endorfint, vagyis boldogsághormont termel, és valóban jókedved lesz.
Állj minden nap a tükör elé, és mosolyogj magadra. Így már legalább egyvalaki rád mosolygott a nap folyamán. Folytasd a hadjáratot, és ajándékozz meg mindenkit egy mosollyal.

Ha nem mersz mosolyogni

Sokan viszont nem mosolyognak. Hogy miért? Nos, nem csak azért, mert rossz kedvük van. A mosolynál megmutatkoznak a fogak, és ha a fogsor nem tökéletes, akkor azt inkább elrejtjük. A szép fogsor sajnos nem mindenkinek adatott meg, sokan hagyják, hogy a fogak az évek során elszíneződjenek, a szuvasodásról már nem is beszélve. Az utóbbit sajnos csak fogorvossal kezeltetheted, de az előbbinél vannak más lehetőségeid is.

Fogfehérítő módszerek

A fogaknak van egy bizonyos alapszíne, amit nem lehet megváltoztatni. Viszont az évek során, a kávézásnak, a cigarettának, a különböző ételfestékeknek köszönhetően a fogak akár három-négy árnyalatot is sötétedhetnek. A különböző, egyre népszerűbb fogfehérítő termékekkel eltüntethetőek az elszíneződések.

A legegyszerűbb, ha beszerzel egy fogfehérítő fogkrémet, és azzal mosol fogat naponta kétszer. Ezek a fogkrémek súroló hatásukkal tisztítják a fogakat, továbbá különböző fehérítőanyagokat is tartalmaznak, amelyek szép lassan világosítják a fog színét. Nem túl drasztikus módszer, de olcsó, és türelemmel megjön az eredmény. Ha dohányzol, esetleg sok kávét iszol, akkor jó, ha a fogmosó-pohárban ilyen fogkrém várja a bevetést.
Sőt, ma már kapható olyan fogkrém is, ami azonnali optikai fehérítő hatással bír.
 

Teszteld magad! Érdekel, hogy mennyire használod ki a mosoly adta lehetőségeket? Most megteheted a mosolyteszt.hu oldalon.

Már otthonra is kaphatóak különböző zselés fehérítők, amit éjszakára kell rátenni a fogakra egy héj segítségével. Nem túl kényelmes megoldás, de legalább hatékony.

Ha fogorvosra bíznád magad, akkor is van választási lehetőséged. A lézeres fogfehérítés igen korszerű eljárás, amellyel gyorsan és jelentős mértékben megváltoztatható a fogak színe. Ezenkívül orvosi minőségben is elérhető a zselés fogfehérítés, aminek hatását egy speciális lámpával fokozzák.

Akármelyik módszert is választod, az eredmény a fontos, az, hogy fogaid ismét régi színükben pompáznak, és akár már ez is mosolygásra késztethet. Tudod, ha mosolyogsz, a világ visszamosolyog rád!

Ezt is szeretjük