Őszi divattippek 2015! Így öltözz, hogy sokkal nőiesebb lehess nagykabátban is
Végre kikapcsolódás, és nem nyűg lesz az öltözködés. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Két új márka tűnik fel októberben a független, önkifejezést kereső városi divatrajongók számára a horizonton. A kreatív, kényelmes, ugyanakkor megalkuvást nem ismerő stílusirányzatok férfi- és női ruhákkal is várnak mindenkit az új üzletekben!

A House a zenét és a szórakozást kedvelő fiatalok számára készült, míg a Cropp márkaüzlete a street art divat hódolóit várja. A Magyarországon első üzletét megnyitó House és az első budapesti Cropp márkaüzlet a Corvin Plazában lesznek elérhetőek 2015. október 22-től.

Az elsősorban sportos, laza ruhadarabjairól ismert Cropp őszi kínálata a már jól ismert deszkás, városi szereléseket variálja tovább farmer- és klasszikus, kockás "favágó"-ingekkel, kapucnis pulcsikkal. Az outdoor sportok kedvelői, a művészlelkek és az underground irányzatok képviselői itt minden bizonnyal új lelőhelyet találnak ruhatáruk frissítéséhez.

A House koncepciója a zenét és a szórakozást kedvelő, örökifjú vásárlók egy branchbe való kovácsolása, a zene által inspirált kollekciókkal. A kicsit hippis, kicsit alternatív stílus a Corvin Plaza új üzletében ugyanúgy helyet kap a polcokon, mint a színes, vagány, egyedi szabású ruhák.

Bár 2009-ben kimondottan a young korosztály számára tervezték a House-t, valójában mindazok számára ajánlott, akik a nemzetközi trendeket és a laza, extravagáns ruhákat egyaránt szeretik.

A 2015-ös őszi, téli szezonra mindkét márka a fast fashion divat jegyében dobta piacra legújabb kollekcióit. A férfiruhák terén a megszokott fekete-szürke párost a most divatos őszi színekkel variálják: a sárga különböző tónusai vidám kreációkra adnak lehetőséget! A márkaüzletek basic kollekciójának póló-farmer-pulóver alapszerelésein kívül a városi divat sportosan elegáns darabjai is fel-felbukkannak, ötletes megoldásokat teremtve.

Október 22-én a Cropp és a House mellett még két további, női márkabolt nyitása várható. A Corvin Plazában bont zászlót a fiatalos kínálattal rendelkező Sinsay és a női divatcikkek fellegváraként ismert Mohito.

November közepétől pedig a már jól ismert Reserved is újra megnyitja a kapuit, kétszintesre bővült üzletében külön férfi-, női és gyermekrészleggel valamint új almárkákkal.

Az üzletnyitásokról és az akciókról további friss információkat a Corvin Plaza web- és Facebook-oldalán találsz!

Ezt is szeretjük