Nagy nyári ruha-, cipő- és bizsukörkép: árakkal, lelőhelyekkel

Mert a nyár adja a legjobb alkalmat a stílusos, játékos szettekhez! Mutatjuk a mi kedvenceinket.

bizsu-shop-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A nyarat sok mindenért lehet imádni: napsütés, szabadság, strandok, fesztiválok. Egyik legnagyobb előnye viszont az, hogy már nem kell nagykabát alá rejtened a legdivatosabb szettjeidet.

Az idei nyár legnagyobb slágerei talán nem is annyira a feltűnő ruhák, mint inkább a szebbnél szebb bizsuk. 

A figyelemfelkeltés nagymesterei a statement nyakláncok. A legnagyobb előnyük, hogy a legalapabb ruhadarabokat is rendkívül stílusossá varázsolják, ezért érdemes beszerezned belőlük egyet-kettőt erre az idei nyári-őszi szezonra. A legnagyobb slágerek a virág-, illetve indián motívumos statement nyakláncok, amelyek igen ügyesen vonzzák a figyelmet.

bizsu statement-nyaklanc

Kombinálhatod őket szinte bármivel: nyári ruhával, sorttal, szoknyával, blúzzal, inggel - mindenhez gyönyörűen fog passzolni. A képen látható rövidnadrágot itt, a felsőt itt, a cipőt itt, a virágos nyakláncot itt, az aranyszínű karkötőt itt, a táskát itt, a rojtos nyakláncot itt veheted meg.

Indián nyár

Az etno motívumok és kiegészítők épp nagy hódító útjukat róják. Az indián stílusú kiegészítők - tollakkal, rojtokkal, törzsi mintákkal - hatalmasat aratnak a divatvilágban. A hippi és az etno stílust nagyszerűen kiegészítik, de egyszerű alapdarabokkal is nagyon jól mutatnak. Az arany-, réz- és bronzszínű kiegészítőket idén bármilyen ruhával kombinálhatod, hiszen 2017 szabad kezet enged a variálásnak.

Karkötőből válassz idén szélesebbet, amely vonzza a tekintetet! Nyakláncból a hosszú, lógós, rojtos a legmenőbb idén, akár kövekkel vagy gyöngyökkel variálva. Fülbevalóból is jöhet a hangsúlyosabb. A csipke crop topot itt, a farmersortot itt, az aranyszínű karperecet itt, az indiános nyakláncot itt, a szalmakalapot itt, a bojtos fülbevalót itt, a szandált pedig itt tudod megvenni.

A türkiz, ami elvarázsol

Türkiz kövek, türkiz gyöngyök, türkiz rojtok: ultramenő lesz a szetted, ha ebből a színből választasz hozzá valamilyen kiegészítőt. Lehet a választott ékszered nagy vagy kis kövekkel ellátva, ez a szín gyönyörűen kiemelkedik majd bármely ruhadarabod hátteréből. Ráadásul ez a szín arany-, ezüst- vagy rézfoglalatban is gyönyörűen mutat, és mindenféle bőrtípushoz passzol.

A csipkés felsőt itt, a szoknyát itt, a cipőt itt, a fülbevalót itt, a kúp alakú medált itt, a statement nyakláncot itt, a táskát pedig itt tudod megvenni.

Minimál stílusú szépségek

Az egyszerűség sohasem megy ki a divatból. Az ezüstös színek, a fehér kövekkel kirakott ékszerek a klasszikus, elegáns stílushoz passzolnak. Az ezüstös-szürkés ékszerek inkább a hidegebb színekhez passzolnak, ezért válaszd kék, szürke, fekete, fehér, esetleg halvány, púderszínű ruhákhoz. A metál fényű, fémes hatású ékszerek 2017-ben is nagyon menők.

A szandált itt, a sortot itt, a felsőt itt, a nyakláncot itt, a fülbevalót pedig itt vásárolhatod meg. 

A 2017-es bizsutrendben az a jó, hogy nem kell félned a túlzásoktól sem. Halmozd nyugodt szívvel az egyforma stílusú ékszereket, minden tekintet rá irányul majd!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük