Folyamatosan megszégyenítették a tinilányt külseje miatt: ma modellkedik, és másoknak segít a 17 éves Rheanna
A fiatal lány ma már hatalmas sikereivel és gyönyörű képeivel vág vissza zaklatóinak.

rheanna cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A világ minden táján rengeteg fiatal küzd a kiközösítéssel, a verbális és fizikai bántalmazással. A most 17 éves Rheanna Cartier is azok közé a lányok közé tartozott, akit folyamatosan bántottak az osztálytársai.

A többiek kipécézték őt, és nemcsak hogy nem barátkoztak vele, de gyakran gúnynevekkel illették, sőt később a lány testi bántalmazás áldozata is lett. Mindezek hatására súlyos önértékelési és étkezési zavarokkal küzdött, ezért szülei végül úgy döntöttek, elköltöznek Angliából, hátha az új környezet segít majd lányuknak.

Ma modellkedik a sokat bántott tinilány

14 éves volt, amikor Dániába utaztak, az itt töltött év alatt pedig sikerült felülkerekednie szégyenlősségén, ráadásul önbizalma is egyre csak nőtt. Szinte teljesen új emberként tért haza Angliába, ahol egy szépségversenyen is indult, hogy bizonyítson önmagának, és persze másoknak is. Bekerült a Miss Anglia döntősei közé, azóta pedig rengeteg modellfelkérést kapott. Történetének megosztásával az olyan fiataloknak szeretne segíteni, akik hasonló problémákkal küzdenek.

Képek: Instagram/rheannacartier.

Ezt is szeretjük