Az 5 legjobb hosszabbító, dúsító spirál 3000 forint alatt

Szerintünk

Keretezd a szemed és emeld ki a tekinteted a legjobb szempillaspirálok segítségével!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A szempillaspirálok palettája igazán színes. A kefe anyaga, formája, a festék összetétele, nem utolsósorban pedig a színe alapján számtalan termék közül választhatsz. Ráadásul az sem könnyíti meg a dolgod, hogy a reklámok folyton igazán dús és hosszú, szinte műszempillaszerű pillákkal kecsegtetnek.

Ismerd meg, melyek azok a termékek, amelyeket mi használunk, és amelyek garantáltan beváltak.

Zsófi - Maybelline Volume Express Colossal

Nekem nagyon jól beváltak a Maybelline termékei, így a szempillaspirálomat is a márka termékei közül választottam. Az Volume Express Colossal szempillaspirál szó szerint kolosszális, mert rövid szempilláimból egészen hosszú és nagyon dús szempillasereget varázsol, hála sűrű fogú keféjének és a benne található kollagénnek. Nagyon jól fed, mégsem ragadnak össze a pilláim, és a festék sem csomósodik, így nagyon sokáig tudom használni.

Margó - Avon SuperShock

Nem szeretek sminktermékekre sok pénzt kiadni, az alacsonyabb árkategóriás termékek között viszont kell egy kis kutatómunka, hogy olyat találjak, ami megfelel az igényeimnek. Elég sűrűek a szempilláim, ezért nálam elsősorban a hosszabbítás fontos.

Az Avon SuperShock szempillaspirál elvileg mindent tud, dúsít, hosszabbít, göndörít és színez. Nekem az a technikám, hogy egy régi, kiszáradt spirállal végigfésülöm a szempilláimat, így a szálak szétválnak, és utána használom a Super Shock-ot. Én elégedett vagyok vele, szép, de nem természetellenes ívet ad, a szempilláim hosszabbnak tűnnek tőle, ráadásul gyönyörű feketék lesznek. Az ára változó, én akciósan 990 forintért rendeltem meg.

A legkínosabb sminkhibák

Nézegess képeket!

Elolvasom

Adri - Max Factor 2000 Calorie

Kontaktlencsém van és extra érzékeny szemem, úgyhogy mindenre kényes. Ezért használom a Max Factor 2000 Calorie elnevezésű spirálját, amely nemcsak dúsítja a szempilláimat, hanem ápolja is őket. Amiért még szeretem, az a viszonylag dundi, de nem ormótlan keféje. A miniatűr gumi- vagy műanyag kefékkel hamarabb belekapok a szemembe. Ráadásul a gumikefe csak maszatol, mert a festék nem szívódik fel a szálak közé.

Ez hagyományos szőrkefés, úgyhogy egy idő után ragacsos lesz, de amikor használom, egyenletesen fest. A festék nem irritál, hamar szárad, a nem vízálló sem kenődik el, egyszóval tartós. Elég masszív színt és tartást ad, legalábbis én így tapasztaltam. Az ára pedig éppen 3000 forint.

Mariann - Oriflame Beauty 2FX Mascara

Az Oriflame 2 az 1-ben szempilladúsító és -hosszabbító szempillaspirált azért szeretem, mert egyszerre varázsol dús és hosszú pillákat. A tubus különleges kialakításának köszönhetően a kefét kétféleképpen lehet lehúzni, annak megfelelően, hogy több vagy kevesebb festék maradjon rajta.

Én úgy szoktam kezdeni, hogy előbb kevesebb festéket viszek fel alulra és felülre, majd felül ismét áthúzom, így még dúsabbnak hatnak a pilláim. Ráadásul az ára is megkíméli a pénztárcámat, 2000 forintba kerül, akciósan pedig még ennél is olcsóbb.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Andi - Oriflame Wonder Lash Intense Mascara

Érzékeny szemem van, ahogyan általában a kék szeműeknek, ráadásul a szempilláim sem túl látványosak, ezért elég sok szempontot figyelembe kellett vennem a spirálom kiválasztásánál. Végül az Oriflame Wonder Lash Intense Mascara elnevezésű termékére esett a választásom, amivel 100%-osan meg vagyok elégedve. Ritka pilláimat látványosan dússá varázsolja, ráadásul egészen olyanok lesznek tőle a szálak, mintha szempilla-göndörítőt is használtam volna.

Ugyanakkor szénpigmenteket is tartalmaz, amelyektől az amúgy világos szempilláim egészen feketék lesznek. Bár időnként előfordul, hogy kicsit lefolyik, mégsem festek pandamackóként, és nem is csípi a szemem. Ráadásul az ára is egészen baráti, mindössze 2000 forint.

Ezt is szeretjük