Kisimulnak a ráncok, ha ezt a pontot masszírozod az arcodon - Elképesztő hatása van egyetlen érintésnek!

Napi két percet vesz igénybe.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az arcmasszázs az egyik legjobb módszer arra, hogy fiatalon tartsd a bőröd. Ez nemcsak azt jelenti, hogy ránctalanít, de a bőr friss, rugalmas és élénk is lesz tőle!

Nem mindegy azonban, hogy csinálod, mivel különböző módszere van az élénkítő és a relaxációs arcmasszázsnak is, illetve nagyon sokan abba a hibába esnek, hogy túl erősen csinálják.

Agyő, ráncok! Helló, fiatal bőr!

Az arcbőr ramaty állapotát - fakó, szürke, ráncos bőr - nagyon sok esetben a rossz vérkeringés okozza, amin többféle módszerrel is javíthatsz. Ezek közül az egyik, hogy megemeled a napi folyadékbevitelt, a másik pedig, hogy külsőleg alkalmazható módszerekkel élénkíted a bőröd keringését - például masszírozással.

A fakó szürkeség és a ráncok leghamarabb a szem környékén jelentkeznek, ráadásul itt a legfeltűnőbb, hiszen a szem az arcod legmeghatározóbb része - ezért a szem környékénél kell kezdeni az arcmasszázst. A folyamat nem tart sokáig, és elég napi egyszer elvégezni, hogy fiatalon tartsd a bőrödet.

Az egész gyakorlat nagyon egyszerű: helyezd az ujjad a szemed külső sarkaihoz, simítsd végig a bőrt a szem alatt, és folytasd a mozdulatot a szemed körül. Ha leírtál egy kört, helyezd az ujjad a szem belső sarkához, és húzd el ismét a szemed alatt kifelé irányba, de most ne karikában fejezd be a szem körül, hanem egyszerűen simíts végig, lefelé az arcod szélén, a nyakadon folytatva, egészen a dekoltázsodig - ahogy a fenti képen látható pontok mutatják.

Természetes hatóanyagú prémium kozmetikumok az Adrienne Fellertől

A természetben található meg minden, amire a bőrödnek szüksége van. Az Adrienne Feller webshop és márkabolt kizárólag olyan prémium kozmetikumokat kínál, amelyek magas koncentrátumban tartalmaznak mindent, ami a bőröd természetes karbantartásához kell.
Az Isnisia arcolaj különleges hatóanyagokban gazdag ránctalanító, keringésfokozó és bőrfeszesítő, mely tökéletes választás az arc ráncainak kisimítására. Ne félj változtatni, a bőröd meghálálja a természetes ápolást!

Mikor és hogyan csináld?

A fenti gyakorlatsort végezd naponta egyszer, két percen keresztül. Nagyon fontos, hogy ne nyomd az ujjad túl erősen az arcodhoz, mert így gyűrődhet a bőr, és csak további ráncok alakulnak ki. Mivel a szem környéke nagyon érzékeny, szinte nyomást sem kell alkalmaznod.

Használd kontaktanyagként a szokásos hidratáló vagy ránctalanító krémedet, de még jobb, ha olyan arcolajat választasz, amelynek az illata a lelkedet is felélénkíti. Ez egyrészt örömet szerez, de ezzel együtt még több energiát is ad a naphoz. Ha abszolút ránctalanítás a cél, törekedj arra, hogy az olaj olyan természetes anyagokat tartalmazzon, amelyek erős ránctalanító hatással rendelkeznek!

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Rohanós reggeleken is belefér

Ha nincs túl sok időd, mert ébreszteni kell a gyerekeket, vagy egyszerűen csak sokáig nem bírsz kikelni az ágyból, egyből ébredés után csináld meg párszor a mozdulatot, amíg még fekszel. Meglátod, sokkal élénkebben fogod elhagyni az ágy melegét, a rendszeres masszírozástól pedig nemcsak élénkebb és rugalmasabb lesz a bőröd, de a ráncokat is gyönyörűen eltünteti, és segít megelőzni a bőr korai öregedését.

Ezt is szeretjük