Szemhéjemelő és ránctalanító arcfűző: ezeket tényleg lehet kapni az interneten - És használják is őket
Fájdalmasak és már-már ijesztőek ezek az arcformáló, ránctalanító eszközök.

arcformal cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokszor mondják, hogy a szépségért meg kell szenvedni, de egyrészt ez nem így van, másrészt pedig ez általában csak a szoros kontyokban vagy a kényelmetlen ruhákban, tűsarkúkban szokott megnyilvánulni. Vannak azonban olyan nők, akik tényleg fájdalmak és kellemetlenségek árán akarják átformálni a külsejüket.

Nemcsak a plasztikai beavatkozásokhoz fordulnak azok, akik elégedetlenek a kinézetükkel. Az interneten már rengeteg olyan eszköz kapható, ami a vélt tökéletlenségek eltüntetését vagy a bőr kisimítását ígéri, méghozzá elég furcsa és bizarr módon. Szemhéjemelő kütyü és ránctalanító arcfűző - igen, ezek tényleg léteznek.

Fotókon a legelképesztőbb arcformáló eszközök

A lett fotós, Evija Laivina a Beauty Warriors, azaz a Szépség Harcosai nevet viselő fotósorozaton mutatta be a legmeglepőbb, webshopokban kapható szépségeszközöket, melyek hamisan ígérnek komoly változásokat a viselőiknek. Az első ránézésre szinte ijesztően, már-már nevetségesen festő darabok természetesen leginkább csak önkínzásra jók, mert semmilyen eredményt nem adnak.

- Ahhoz, hogy sikeres legyél, tökéletesnek kell lenned, és úgy is kell kinézned - a társadalomban manapság ezek a szabályok érvényesülnek, és anélkül követjük őket, hogy egyáltalán realizálnánk, mennyire nevetségesek - írja a művész a weboldalán a fotókról, melyekkel fel szeretné hívni a nők figyelmét arra, hogy mennyi abszurd és felesleges dolgot tesznek meg az elvárt vagy a vágyott külsőért. A következő képeken szereplő eszközöket tényleg lehet kapni a neten, és sajnos sokan meg is veszik őket.

Ezt is szeretjük