Így néz ki egy blogger valódi arca a sok smink alatt - Mások inkább törölnék a fotót
Sokáig a házból sem mert smink nélkül kimozdulni, most viszont felvállalta igazi külsejét.

blogger pattanas cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A bloggerekre gondolva mindenkinek a hibátlan bőr, a szebbnél szebb sminkek, a tökéletes képek jutnak eszébe. A legtöbb oldalon legalábbis ilyen fotókat láthatnak a követőik a neten, éppen ezért is lepődött meg mindenki azon, amit egy fiatal lány tett.

A 17 éves, coloradói Hailey Wait olyan fotót osztott meg, melyet mások inkább rejtegetnének, vagy csak alapos retusálás után tennék ki az Instagramjukra. A lány viszont elég bátor volt ahhoz, hogy megmutassa a valóságot, a durván aknés bőrét.

Bevállalta a smink nélküli képeket a blogger

Hailey régóta küzd már a gyulladt pattanásokkal, és régen a saját bevallása szerint visszataszítónak érezte magát tőlük, ráadásul az iskolában is többen csúfolták miattuk. Egy idő után annyira elveszítette az önbizalmát, hogy egyáltalán nem mert kimozdulni otthonról vastag korrektor-, alapozó- és púderréteg nélkül. Egyszer viszont elege lett az arca rejtegetéséből, és rájött, a sok festéktől sem lesz jobb a bőre: ezért erőt vett magán, és posztolt egy képet a bőréről. Arra azonban nem számított, hogy a fotónak ennyire pozitív fogadtatásban lesz része. 

Ezt is szeretjük