Így öltözködik a világ legstílusosabb asszonya: a 70 éves Anna Wintour még mindig diktálja a divatot
Anna Wintour a divatipar egyik legnagyobb stílusikonja, és ezt a mai napig tükrözi az öltözködésével.

GettyImages-1160396245
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Anna Wintour egy meglehetősen enigmatikus figura, és ez a megközelíthetetlen rejtélyesélyesség az öltözködési stílusában is visszaköszön.

Wintour 1988 óta főszerkesztője a legnagyobb divatlapnak, az amerikai Vouge-nak. Állítólagos zárkózottsága és munkavállalóival szemben gyakorolt szigora miatt a médiában nem a legbarátságosabb kép él róla. Az Ördög Pradát visel című film nehéz természetű, Mery Streep által játszott főszerkesztőt is állítólag ő ihlette. Azt viszont mindenki elismeri, hogy rendkívüli érzéke van a divathoz, és megdolgozott a sikerért. Nemhiába választották már meg a világ legstílusosabban öltözködő nőjének.

Ikonikus darabok, amik a védjegyévé váltak

Ha Anna Wintour, akkor bobfrizura és napszemüveg, ezeken ugyanis az évek alatt sosem változtat. Szögegyenes, rövidre vágott és tökéletesen beszárított frizurája már a védjegyévé vált, akárcsak hatalmas napszemüvege, amit szinte sosem vesz le, függetlenül a napsütéstől. Emellett nadrágban is alig látni, inkább az extra nőies egyberuhákat preferálja. Bár 2019 végén betöltötte a 70-et, de élő példája annak, hogy a kor előrehaladtával is ugyanolyan csinos, nőies, stílusos és persze aktív maradhat az ember. 

(Képek forrása: Getty Images)

Ezt is szeretjük