A 63 éves színésznő hihetetlenül nőies: Angela Bassett dögös szettjeivel mindenkit levesz a lábáról

A 63 éves színésznő mindig sikkes, ultranőies szettekben jelenik meg a nagyközönség előtt.

angela bassett cover
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Angela Bassett azon inspiráló sztárok közé tartozik, akik megmutatják, hogy a stílus kortalan, és egyáltalán nem igaz, hogy bizonyos kor felett már le kell mondani egyes ruhadarabokról. Csupán tudni kell viselni őket.

A 63 éves színésznő nemcsak tehetségével és önbizalmával nyűgözi le az embereket, hanem stílusával is: a mai napig imádja a dögös, testhezálló szetteket, és akárhol is jelenik meg, garantáltan minden szem rászegeződik.

A 63 éves Angela Bassett nagyon stílusos

A sztár a ’80-as években vált ismertté, az igazi áttörést pedig az 1993-ban megjelent Tina című film jelentette számára, melyben Tina Turnert alakította. Szerepelt még többek közt az 1995-ös A fekete párducban, a Támadás a Fehér Ház ellen című filmben, illetve a 2018-as Fekete Párducban is. A színésznő amellett, hogy remekül játszik, a vörös szőnyeges eseményeken is csak úgy ragyog. Imádja a sikkes, szexi szetteket, az alakját és dekoltázsát kiemelő ruhákat. Mesés összeállításaival mindenkit levesz a lábáról.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük