Faragj le 5 centit a derekadból egy perc alatt
Alakformáló fehérneműk körképe
Formáld át az alakod egy bugyi segítségével!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha van rajtad egy kis felesleg, akkor a te fehérneműsfiókodból sem hiányozhat egy alakformáló, önbizalom-növelő, hasleszorítós bugyi.

Formáld át az alakod anélkül, hogy diétába kellene fognod!

Hollywood is használja

Néha sem ideje, sem kedve nincs az embernek ahhoz, hogy önsanyargatásba kezdjen, ha bele szeretne férni a kedvenc ruhájába.

Szerencsére a divat már gondoskodott arról, hogy néhány egyszerű ruhadarabbal ki lehessen küszöbölni az itt-ott felbukkanó úszógumit, ami minduntalan elrontja az összképet.

Az alakformáló bugyik leszorítják a has és csípő tájékát, ám ahelyett, hogy a felesleg kibuggyanna, szépen eloszlik a testen, így pillanatok alatt darázsderekúvá, lapos hasúvá és vékony combúvá válhatsz. A híres hollywoodi színésznők is élnek ezzel a praktikával, tehát itt az ideje, hogy te is beszerezz magadnak egy alakformáló darabot!

A nagyibugyi stílus

Bridget Jones óta tudjuk, hogy a döntő pillanatig való eljutásban nagy szerepe lehet egy egészen csúnyácska alsóneműnek, ami kiegyenlíti a tested adottságaid és eltünteti a hurkákat. A Fehérneműdivat webáruház kínálatában két ilyen darabot is találsz. Az egyik egy testszínű, maxi száras csípőszorító, ami szinte észrevétlenül simul a testedre. Ez 9740 forintba kerül, de csak 38-as mérettől árulják. A másik egy díszesebb darab a Triumph kollekciójából, fekete szegéllyel és masnival díszítve, ám hasonló elképzelés alapján. Ez S-L-es méretben kapható, ára 7790 forint.

A Bravissima Anita fűzőnadrágja is elsősorban a praktikusságot igyekszik szolgálni egyszerű kivitelezésével. A szintén testszínű darab csak S-es méretben kapható, ám mivel a márka kifejezetten a nagy méretekre specializálódott, ez az S nem egyenlő a 34-es mérettel. Ára 7990 forint.

Csinos darabok

A hasleszorító bugyik első ránézésre nem éppen a csábítást szolgálják, hiszen ormótlannak és öregasszonyosnak tűnnek, de azért akad néhány kivétel, amiben akár a párodat is elcsábíthatod. Például a Lemila kínálatában mindjárt két csipkés darabot is fellelhetsz. Az egyik egy virágmintás fazon, amit fehérben, feketében, pirosban vagy éppen lilában is megvásárolhatsz, szinte potom pénzért, ugyanis 875 forintba kerül. A másik picit drágább ebben a kategóriában, 1125 forint, ám a V-alakú szabásnak és a hasrésznél való megerősítésnek köszönhetően szebben eloszlatja a felesleges súlymennyiséget a hasad és csípőd környékén. Ráadásul barack színe egészen romantikus benyomást kelt.

Persze nem a Lemila az egyetlen, aki ilyen díszes alsóneműt árul. A H&M kínálatában lévő, franciabugyira hajazó szabással rendelkező fehérnemű egyesíti a szexi megjelenést és az alakszobrászatot, köszönhetően mikroszálas sztreccsanyagának, amiből semmi nem látszik a fekete csipkebetét alatt. Ez a darab 2990 forintba kerül.

Formálja a combot is

A jó alakszorító fehérnemű nemcsak a hasat vagy a derekat formálja, hanem az egész törzset, sőt, a combot is. A Bravissima Curve alakformáló nadrágja fekete és bézs színben kapható, és nagyon szépen kiegyensúlyozza a test különböző részeit.

M-től egészen 6XL-es méretig árulják, bár az ára kicsit húzós, 15 800 forintba kerül. Hasonló stílust képvisel a Triumph Cool Sensation pantyje, amelynek különlegessége, hogy elvezeti a nedvességet a bőrtől, így sokkal komfortosabb érzést nyújt. A webáruházból most 10% kedvezménnyel, 10 611 forintért rendelheted meg.

Ugyanitt találhatod meg Triumph Stylish Sensation alakformáló bodydresst, ami nemcsak a hasat, a combot és a csípőt formázza, hanem az egész testet, a mellektől kezdve. A pink színű, varrás nélküli darab úgy simul rád, hogy ruha alatt is észrevehetetlen marad. Most ehhez a fehérneműhez is akciósan juthatsz hozzá, 13 500 forintért.

Ezt is szeretjük