"Utáld a valódi alakod, inkább viselj szorítós fehérneműt!" - Brutális fotókkal tiltakozott a felháborodott lány

Saját testén tapasztalta meg a súlyos mellékhatásokat.

alakformalo fehernemu cover2
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy blogger képe söpörte végig az internetet, a lány ugyanis egy nagyon erőteljes posztban akadt ki az alakformáló fehérneműkre.

A saját testén tapasztalta meg a szorító darabok hatását és következményeit, ami miatt úgy gondolta, megpróbálja felhívni ezekre a többi nő figyelmét is.

Ne kínozd, szeresd a tested

KhrystyAnának elege lett abból, hogy a nőknek mindig meg kell felelniük a szépségideálnak, ehhez pedig a legfájdalmasabb eszközöket is hajlandóak bevetni vagy felvenni. Ő például túl szoros melltartót és fenékformáló bugyit húzott gyakran, amitől azonban sebes lett a bőre, illetve belilultak a combjai.

- Nők! Valóban ennyire szeretjük az alakformálóinkat és a szűk farmerunkat vagy a melltartónkat, ami bátorít minket, hogy szó szerint hajlandóak vagyunk érte megfojtani az eredeti domborulatainkat? Miért, nők, miért? - kezdte a lány az elgondolkodtató posztot, majd hozzátette, hogy a mostani fehérneműk és a hirdetések mind arra buzdítanak mindenkit, hogy utálják a valódi alakjukat, és inkább viseljenek olyan darabokat, amik még vonzóbbá teszik őket. Vidd a kurzort a képre, és kattints a kis nyílra, mert több kép vár.

A COMFORT of DISCOMFORT (Scroll to see all images) Woman. Oh how we love our shapers, our tight jeans, Bras that obsessively embrace us so much to only suffocate our natural form. Oh why woman, why? I can't go a day without seeing an Ad of these new body shaping suits, because apparently small waist, thick butt and large DD's are what we should ALL look like. The ads that literally tell you "Self hate is cool, wear this, this makes you look hot an appealing to the masses because you aren't, for only $24.99!". Woman, oh how we love a little pain here and there, waxing, tweezing, tanning/burning, bleaching, scrubbing... that's fine. Nothing against what we want, but tell me woman, is that what you really truly want? Or you are sold to want it? Tell me woman, is your body not the most magnificent fascinating universe that could use your compassion? Do you real want to stop your blood circulation now with those tight shapers to become media's dream?... on one of the images see my BLUE legs, poor babies from wearing a shaper for few hours. How do you like the reality of impeded blood circulation, infertility, digestive problems, nerve damage and more. Yes these images of me today are terrifying to many of you, especially that scar (I have them on both feet), from wearing VERY SEXY high heels. I bled.. and now this scar but BOY, MY FEET LOOKED SEXY THAT ONE DAY! Sure, wear your shapers, heels, I love them all too, that short term comfort for a long term discomfort...just please take the responsibility of what your poor lovely body will potentially experience. I ask for awareness only. Not asking for too much. Mental and physical health..health is a beauty. I love you. Sorry for a strong message, you know I'm lovingly. - yours, KhrystyAna #allBodiesAreGoodBodies #bodypositive#effyourbeautystandards#iamsizesexy#teamcurvy#embraceyourcurves#beautybeyondsize#noshame#bodypositivity#honormycurves#curvymodels#ilovemybody#bodylove#bodyacceptance#selfconfidence#bodyimage#curvymodel#bopo#thisbody#bopowarrior #boldncurvy#celebratemysize#goldenconfidence#alternativecurves

BodyPositive Model | Poet (@khrystyana) által megosztott bejegyzés,

- Az rendben van, hogy szeretjük az olyan kis fájdalmakat, mint a gyantázás, a bőrradírozás, a napozás… amit mi akarunk. De mondjátok meg nekem őszintén, mit akartok valójában? Nem a testetek a leggyönyörűbb, leglenyűgözőbb dolog az egész univerzumban, aminek járna az együttérzésetek? Tényleg le akarjátok állítani a vérkeringéseteket a szoros alakformáló harisnyákkal, hogy beleférjetek a média álomképébe? - folytatta a lány, és hozzátette, hogy neki nemrég egy ilyen darabtól teljesen elkékült a lába. A probléma azonban szerinte nemcsak ez, hanem az is, hogy az ilyen alakformálók termékenységi, emésztési és vérkeringési problémákat is okozhatnak.

- Persze, hordjátok a hasleszorító fehérneműket, a magassarkút, én is imádom őket, de csak rövid távon. Kérlek, gondoljatok arra is, hogy szegény testetek miken megy keresztül ezalatt - zárta le az üzenetet, amit azóta már több mint háromezren lájkoltak, és rengeteg hozzászóló osztozott a véleményében is.

Ezt is szeretjük