A legszexibb blúzok a szezonban
Szexi blúzok farmerhez és szoknyához is. Tavasszal mindenképpen szerezz be egyet.

Dia

 	Carmen-dekoltázsú 	A vállat szabadon hagyó blúzok lágy esésükkel rendkívül romantikusak, mégis kacéran szexisek. Ha finom, bájos összeállításra vágysz, maradj a világos, kevésbé hivalkodó pasztellszínek mellett. A lezserebb vidéki stílus a domináns virágmintákat és a rövidnadrágot is elbírja, amit hűvösebb napokon farmernadrággal is helyettesíthetsz. Az efféle blúzok vállszélesítő hatását úgy törheted meg, ha alulra A-vonalú fazonokat választasz.

Carmen-dekoltázsú

A vállat szabadon hagyó blúzok lágy esésükkel rendkívül romantikusak, mégis kacéran szexisek. Ha finom, bájos összeállításra vágysz, maradj a világos, kevésbé hivalkodó pasztellszínek mellett. A lezserebb vidéki stílus a domináns virágmintákat és a rövidnadrágot is elbírja, amit hűvösebb napokon farmernadrággal is helyettesíthetsz. Az efféle blúzok vállszélesítő hatását úgy törheted meg, ha alulra A-vonalú fazonokat választasz.

Dia

 	Romantikus blúztopok 	A lenge, ujjatlan blúzocskák természetes vonzerejét nemcsak a vidéki hangulatú stílusokban kamatoztathatod, hiszen a hippis fesztiváltrendek is előszeretettel alkalmazzák az aranyos-vagány kontrasztját, melyek együtt izgalmas elegyet alkotnak. A farmersort egészen új életre kelhet egy csipkés blúztoptól, ám az öltözéked vagány oldalát szolidabban tálald, ne rontsd el az összképet egy elnyűtt bakanccsal.

Romantikus blúztopok

A lenge, ujjatlan blúzocskák természetes vonzerejét nemcsak a vidéki hangulatú stílusokban kamatoztathatod, hiszen a hippis fesztiváltrendek is előszeretettel alkalmazzák az aranyos-vagány kontrasztját, melyek együtt izgalmas elegyet alkotnak. A farmersort egészen új életre kelhet egy csipkés blúztoptól, ám az öltözéked vagány oldalát szolidabban tálald, ne rontsd el az összképet egy elnyűtt bakanccsal.

Dia

 	Romantikus elegancia 	Bár idén a retro diáklánystílus uralja a divatot, nem mindig szerencsés, ha kislányos benyomást keltesz. A virágos, édeskés blúzokat azonban a munkahelyi megjelenésedbe is beültetheted, ha derékhangsúlyos vászonnadrágokkal és magas sarkú cipővel kombinálod őket. Amennyiben a körte típusok táborába tartozol, a feltűnően mintás blúzkreációk az arányaid kiegyenlítésében is segíthetnek, ám ebben az esetben a répafazonú gyatyók helyett az egyenes szárú, élére vasalt fazonokat részesítsd előnyben.

Romantikus elegancia

Bár idén a retro diáklánystílus uralja a divatot, nem mindig szerencsés, ha kislányos benyomást keltesz. A virágos, édeskés blúzokat azonban a munkahelyi megjelenésedbe is beültetheted, ha derékhangsúlyos vászonnadrágokkal és magas sarkú cipővel kombinálod őket. Amennyiben a körte típusok táborába tartozol, a feltűnően mintás blúzkreációk az arányaid kiegyenlítésében is segíthetnek, ám ebben az esetben a répafazonú gyatyók helyett az egyenes szárú, élére vasalt fazonokat részesítsd előnyben.

Dia

 	Szexisen elegáns 	A szexi jelző nem feltétlenül kihívót jelent, főleg akkor, ha elegáns megjelenésről van szó. Egy rafinált nő azonban tudja a módját, hogyan szabja csábító énjéhez a finom, alkalomhoz illő megjelenését. A diszkrét, púderes árnyalatú blúzok sajátos, méltóságteljes vonzerővel bírnak, mely sohasem közönséges. A lágy anyagú felsőket elegáns nadrágfazonokkal vagy szűk ceruzaszoknyával párosítsd.

Szexisen elegáns

A szexi jelző nem feltétlenül kihívót jelent, főleg akkor, ha elegáns megjelenésről van szó. Egy rafinált nő azonban tudja a módját, hogyan szabja csábító énjéhez a finom, alkalomhoz illő megjelenését. A diszkrét, púderes árnyalatú blúzok sajátos, méltóságteljes vonzerővel bírnak, mely sohasem közönséges. A lágy anyagú felsőket elegáns nadrágfazonokkal vagy szűk ceruzaszoknyával párosítsd.

Dia

 	Áttetsző blúzok 	A lenge anyagú, sejtelmes blúzok egyszerre romantikusak és elegánsak, kiváltképp a púderes árnyalatú, hímzett és fodros modellek. Blézer alatt, az irodában is viselhetsz áttetsző muszlinfelsőt, de mindenképp vegyél alá egy azonos tónusú vagy testszínű topot. Randevúra egy világos rövidnadrággal, esetleg körszoknyával éppen úgy összeboronálhatod, de ügyelj arra, hogy inkább ízléses legyen az összkép, mintsem rámenősen tolakodó.

Áttetsző blúzok

A lenge anyagú, sejtelmes blúzok egyszerre romantikusak és elegánsak, kiváltképp a púderes árnyalatú, hímzett és fodros modellek. Blézer alatt, az irodában is viselhetsz áttetsző muszlinfelsőt, de mindenképp vegyél alá egy azonos tónusú vagy testszínű topot. Randevúra egy világos rövidnadrággal, esetleg körszoknyával éppen úgy összeboronálhatod, de ügyelj arra, hogy inkább ízléses legyen az összkép, mintsem rámenősen tolakodó.

Dia

 	Extravagáns díva 	Ha a tavasz számodra a flörtölést jelenti, merészebb blúzkreációkat is bevállalhatsz. Az alakot kihangsúlyozó és az állatmintás darabokkal garantáltan magadra vonhatod a pasik figyelmét, ám nem árt csínján bánnod a szexis stíluselemekkel, mert összeadódva bazári hatást kelthetnek. Kerüld a kirívóan fényes anyagokat és a mindent megmutató dekoltázst. Inkább térdközelig érő ceruzaszoknyát vagy sötét farmernadrágot válassz a feltűnő blúzodhoz.

Extravagáns díva

Ha a tavasz számodra a flörtölést jelenti, merészebb blúzkreációkat is bevállalhatsz. Az alakot kihangsúlyozó és az állatmintás darabokkal garantáltan magadra vonhatod a pasik figyelmét, ám nem árt csínján bánnod a szexis stíluselemekkel, mert összeadódva bazári hatást kelthetnek. Kerüld a kirívóan fényes anyagokat és a mindent megmutató dekoltázst. Inkább térdközelig érő ceruzaszoknyát vagy sötét farmernadrágot válassz a feltűnő blúzodhoz.

Dia

 	Retro ingblúzok 	Az ötvenes és a hetvenes évekből is ihletet meríthetsz, hogyan viseld az ujjatlan ingblúzokat. A bájos diáklánystílus leginkább körszoknyákkal képzeli el a derékban megköthető fazonokat: ez a megoldás egyébként abban is segít, hogy karcsúbbá varázsold a sziluetted. Szűk farmersorttal csak akkor variáld, illetve akkor kösd magasabbra az inged, ha tökéletes az alakod.

Retro ingblúzok

Az ötvenes és a hetvenes évekből is ihletet meríthetsz, hogyan viseld az ujjatlan ingblúzokat. A bájos diáklánystílus leginkább körszoknyákkal képzeli el a derékban megköthető fazonokat: ez a megoldás egyébként abban is segít, hogy karcsúbbá varázsold a sziluetted. Szűk farmersorttal csak akkor variáld, illetve akkor kösd magasabbra az inged, ha tökéletes az alakod.

Dia

 	Kánikula-blúztopok 	A spagettipántos, fodros felsők most a legkülönfélébb blúzanyagokban - muszlin, selyem, szatén és sifon - terjedtek el. Lágyságuk szinte megkívánja a romantikát, de a pimasz oldalukat is megcsillanthatod, ha a hetvenes évek glamour korszakát veszed alapul, és mini fazonú szoknyanadrággal vagy pliszírozott szoknyával kombinálod őket. Farmersorttal párosítva egyfajta vidéki életérzést lopnak a megjelenésedbe.

Kánikula-blúztopok

A spagettipántos, fodros felsők most a legkülönfélébb blúzanyagokban - muszlin, selyem, szatén és sifon - terjedtek el. Lágyságuk szinte megkívánja a romantikát, de a pimasz oldalukat is megcsillanthatod, ha a hetvenes évek glamour korszakát veszed alapul, és mini fazonú szoknyanadrággal vagy pliszírozott szoknyával kombinálod őket. Farmersorttal párosítva egyfajta vidéki életérzést lopnak a megjelenésedbe.

Dia

 	Népies stílusú blúzok 	A retro divat magával mosta az etno stíluselemeket is, így visszatértek a riselt csipkék, a hímzések, illetve a fodros, népies díszítések. Az ilyen stílusú blúztunikák könnyed romantikát sugároznak, de arra is jók, hogy elfedjék az alakodon a kritikus területeket, ha nem vagy elégedett a hasaddal és a csípőddel. Alulra azonban ne erőltesd a bő holmikat. A rövid fazonú, hímzett ingblúzokat a vagány fesztiváltrendek is kedvelik, melyek az eklektikusságon alapszanak.

Népies stílusú blúzok

A retro divat magával mosta az etno stíluselemeket is, így visszatértek a riselt csipkék, a hímzések, illetve a fodros, népies díszítések. Az ilyen stílusú blúztunikák könnyed romantikát sugároznak, de arra is jók, hogy elfedjék az alakodon a kritikus területeket, ha nem vagy elégedett a hasaddal és a csípőddel. Alulra azonban ne erőltesd a bő holmikat. A rövid fazonú, hímzett ingblúzokat a vagány fesztiváltrendek is kedvelik, melyek az eklektikusságon alapszanak.

Dia

 	Buggyos, gumis aljú fazonok 	Az ilyen fazonú blúzok előnye, hogy könnyedén elrejtheted velük a pocakodat, a hátrányuk viszont az, hogy csakis szűk vagy egyenes fazonú nadrágokkal és szoknyákkal mutatnak jól. A hetvenes éveket favorizáló trendek az efféle blúztopokat lazán összeboronálják trapézgatyókkal is, ám ez a módi kizárólag a magas termetűeknek áll jól.

Buggyos, gumis aljú fazonok

Az ilyen fazonú blúzok előnye, hogy könnyedén elrejtheted velük a pocakodat, a hátrányuk viszont az, hogy csakis szűk vagy egyenes fazonú nadrágokkal és szoknyákkal mutatnak jól. A hetvenes éveket favorizáló trendek az efféle blúztopokat lazán összeboronálják trapézgatyókkal is, ám ez a módi kizárólag a magas termetűeknek áll jól.

Dia

 	Pillangóujjú blúzok 	A bő pillangóujjak rafináltan elterelik a figyelmet a vastag karokról, sőt, a körte testalkatúak aránytalanságán is javítani tudnak optikailag, hiszen kiszélesítik a csapott vállakat, így a csípő keskenyebbnek tűnhet. Ha derékhangsúlyos, A-vonalú rövidnadrággal vagy ráncolt szoknyával viseled őket, nemcsak egy elbűvölően bájos, romantikus öltözéket nyerhetsz, hanem a derékvonaladat is karcsúbbá varázsolhatod.

Pillangóujjú blúzok

A bő pillangóujjak rafináltan elterelik a figyelmet a vastag karokról, sőt, a körte testalkatúak aránytalanságán is javítani tudnak optikailag, hiszen kiszélesítik a csapott vállakat, így a csípő keskenyebbnek tűnhet. Ha derékhangsúlyos, A-vonalú rövidnadrággal vagy ráncolt szoknyával viseled őket, nemcsak egy elbűvölően bájos, romantikus öltözéket nyerhetsz, hanem a derékvonaladat is karcsúbbá varázsolhatod.

Dia

 	Fehér blúz 	A gyerekkori emlékeidben a fehér blúz talán az alkalmi uniformist jelenti, de ne hidd, hogy nincs benne több stíluslehetőség. A körgalléros variációkat leginkább a diáklánystílus és az irodamódi preferálja: az előbbi kicsit vadóc és édeskés öltözéket kíván, az utóbbi pedig némi visszafogottságot. A Lolita-trend kedvelői bátran dobják fel a fehér blúzukat pöttyös vagy élénk színű szoknyákkal, esetleg pasztelles, virágmintás rövidnadrágokkal. A munkahelyeden viszont répafazonú vászonnadrággal, farmerral vagy egyszínű szoknyával viseld.

Fehér blúz

A gyerekkori emlékeidben a fehér blúz talán az alkalmi uniformist jelenti, de ne hidd, hogy nincs benne több stíluslehetőség. A körgalléros variációkat leginkább a diáklánystílus és az irodamódi preferálja: az előbbi kicsit vadóc és édeskés öltözéket kíván, az utóbbi pedig némi visszafogottságot. A Lolita-trend kedvelői bátran dobják fel a fehér blúzukat pöttyös vagy élénk színű szoknyákkal, esetleg pasztelles, virágmintás rövidnadrágokkal. A munkahelyeden viszont répafazonú vászonnadrággal, farmerral vagy egyszínű szoknyával viseld.

Ezt is szeretjük
Fotó: