A legszebb magas sarkú cipők télre
Árakkal és lelőhelyekkel
Ha az enyhe időre való tekintettel eddig nem vettél téli cipőt, most segítünk választani!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Attól, hogy lassan fagynak az utak, még nem kell magad hótaposó vagy bakancs viselésére kárhoztatnod. Egy csinos bokacsizma vagy éppen egy magasabban zárt platformcipő is tökéletes lehet ilyen esetben.

Elő a nőiességgel!

A magas sarkú cipőket télre sem kell a szekrénybe száműznöd - annak ellenére, hogy a havas talajon nem éppen a legbiztonságosabbak. Ugyanis, ha a letisztított járdán és óvatosan közlekedsz, akkor mindenféle kellemetlen balesettől megkímélheted magad.

De ami ezeknek a cipőknek a legnagyobb előnye, hogy az ormótlan rétegek takarásában is nőiességet sugároznak, mi több, a tartásodat is sokkal egyenesebbé teszik - egyszóval felhívják a férfiak figyelmét arra, hogy a vastag ruhák alatt is egy bomba alak rejtőzik. Pláne abban az esetben, ha szoknyát és harisnyát viselsz. Íme, a stílusok, amik most a legdivatosabbnak számítanak.

Magassarkú-választék

A New Yorker barna bundás bokacsizmája a szezonban nagy népszerűségnek örvend, akár szoknyával is hordhatod a fűzős darabot. Mindössze 7990 forintba kerül. A Zara bézs bokacsizmája szintén egy platformdarab, igazán nőies. Kerek orrával most ez az egyik legdivatosabb fazon, ami 17 995 forintért lehet a tiéd.

A Bershka világosbarna cipője olyan hatást kelt, mintha éppen a vadnyugatról érkeztél volna. Ez a stílus - bár szűk körben, de - mindig divatosnak számít, ráadásul a vastagabb és alacsonyabb sarok nagyon kényelmes is. 9995 forintért lehet a tiéd ez a darab. Szintén hasonló stílusban készült a Stardivarius pirosas, fodrokkal díszített magassarkúja, amit alkalmakra és a mindennapokban is viselhetsz - 19995 forintért lehet a tiéd.

A Stradivarius türkizkék tűsarkúja igazi dívát varázsol viselőjéből, hiszen nemcsak a színe, de a mintázata sem mindennapi. Bár a velúr elég kényes, ha nem a latyakban hordod, akkor nem lesz semmi baja. 19 995 forintba kerül. A Bershka sárgás és piros pántos darabja igazi egyéniségre vall. A sarka ugyan elég magas, de ha nem mindennapos viseletnek szánod, akkor nagyon kényelmes is lehet. A trendi cipő ára 13 995 forint.

Kicsit konzervatívabb, de annál stílusosabb a Stradivarius barna, magasan záródó platformcipője. Hála vastag talpának, nem kell tartanod a felfázástól, ahogyan a lábad is védve van a hideg ellen. 22 995 forintba kerül a retro, mégis modern stílusú cipő.

Te szoktál télen magassarkút hordani?

Ezt is szeretjük