A 8 legszebb nőies egyberuha, ha nagy a popsid
Nagyobb a hátsód a kelleténél? Íme, a legjobb ruhadarabok, ha elrejtenéd a külvilág elől!

Dia

 	Átlapolt fazon  	Az átlapolt mellrészű ruhák diszkrét dekoltázzsal rendelkeznek ugyan, mégis kiemelik és formálják a melleket. Ez az aprócska trükk is egyensúlyba hozhatja az arányaidat, ha méretes tomporral rendelkezel. A magasra helyezett derékrész pedig megnyújtja az alsó feled, így a farkerületedből és a csípőszélességedből is lecsalhatsz pár centit. Válassz olyan kreációt, mely finom anyagú és lágyan redőzött.

Átlapolt fazon

Az átlapolt mellrészű ruhák diszkrét dekoltázzsal rendelkeznek ugyan, mégis kiemelik és formálják a melleket. Ez az aprócska trükk is egyensúlyba hozhatja az arányaidat, ha méretes tomporral rendelkezel. A magasra helyezett derékrész pedig megnyújtja az alsó feled, így a farkerületedből és a csípőszélességedből is lecsalhatsz pár centit. Válassz olyan kreációt, mely finom anyagú és lágyan redőzött.

Dia

 	Szellős sátorruhák  	A sátorfazon nemcsak divatos, hanem kellemes viselet a nyári melegben. Egyszerű, mégis stílusos eleganciát képvisel, ráadásul az optikai csalásokban is jeleskedik. A bővülő A-vonalú szabásnak köszönhetően senki sem fogja sejteni, mekkora ülőpárnákat rejtegetsz a ruha alatt. Ha a lábaiddal elégedett vagy, próbáld ki az aszimmetrikus megoldást, mely elöl valamivel rövidebb.

Szellős sátorruhák

A sátorfazon nemcsak divatos, hanem kellemes viselet a nyári melegben. Egyszerű, mégis stílusos eleganciát képvisel, ráadásul az optikai csalásokban is jeleskedik. A bővülő A-vonalú szabásnak köszönhetően senki sem fogja sejteni, mekkora ülőpárnákat rejtegetsz a ruha alatt. Ha a lábaiddal elégedett vagy, próbáld ki az aszimmetrikus megoldást, mely elöl valamivel rövidebb.

Dia

 	Babydoll típusok  	Nincs bájosabb annál, mint a tökéletes fazon találkozása egy finom, lágy esésű anyaggal. Az A-vonalban kiszélesedő anyagrengeteg légies könnyedséggel palástolja az alulra rakódott súlyfelesleget, míg az empire-szabás szolidan a dekoltázsra tereli a figyelmet. Ennek érdekében akár egy kacérabb, pánt nélküli modellt is bevállalhatsz.

Babydoll típusok

Nincs bájosabb annál, mint a tökéletes fazon találkozása egy finom, lágy esésű anyaggal. Az A-vonalban kiszélesedő anyagrengeteg légies könnyedséggel palástolja az alulra rakódott súlyfelesleget, míg az empire-szabás szolidan a dekoltázsra tereli a figyelmet. Ennek érdekében akár egy kacérabb, pánt nélküli modellt is bevállalhatsz.

Dia

 	Aránykiegyenlítő kreációk  	A popsiban erősebb körte típusoknak kifejezetten ajánlottak a Carmen-dekoltázsú ruhák, melyek kiszélesítik a csapott vállakat, ezáltal egyensúlyba hozzák az eltolódott arányokat. Már pusztán ettől is kisebbnek tűnhet a feneked, de ha maximális hatásra vágysz, vállalj be egy pliszírozott, sátorfazonú megoldást. Ez a fazon megnyújtja az alakot, így jótékony karcsúsító hatását nem csak a popsidon fejti ki.

Aránykiegyenlítő kreációk

A popsiban erősebb körte típusoknak kifejezetten ajánlottak a Carmen-dekoltázsú ruhák, melyek kiszélesítik a csapott vállakat, ezáltal egyensúlyba hozzák az eltolódott arányokat. Már pusztán ettől is kisebbnek tűnhet a feneked, de ha maximális hatásra vágysz, vállalj be egy pliszírozott, sátorfazonú megoldást. Ez a fazon megnyújtja az alakot, így jótékony karcsúsító hatását nem csak a popsidon fejti ki.

Dia

 	Körszoknyás midi  	A térdig érő, körszoknyás ruhák a homokóra és körte testalkaton úgyszintén mesésen mutathatnak. Itt is a lágyan ringatózó redők jelentik a habot a slankítás tortáján, vagyis kerüld a nehézkes, kartonanyagú típusokat. Ugyanis az a cél, hogy a körszabás ne rontson a helyzeten a merev terebélyességével, hanem épp ellenkezőleg, karcsúsítsa a sziluetted. A midi fazon a húsosabb farpofák és a vastag combok jó barátja - elegánsan és hűséges odaadással csippent le a fenekedre telepedett pluszkilókból.

Körszoknyás midi

A térdig érő, körszoknyás ruhák a homokóra és körte testalkaton úgyszintén mesésen mutathatnak. Itt is a lágyan ringatózó redők jelentik a habot a slankítás tortáján, vagyis kerüld a nehézkes, kartonanyagú típusokat. Ugyanis az a cél, hogy a körszabás ne rontson a helyzeten a merev terebélyességével, hanem épp ellenkezőleg, karcsúsítsa a sziluetted. A midi fazon a húsosabb farpofák és a vastag combok jó barátja - elegánsan és hűséges odaadással csippent le a fenekedre telepedett pluszkilókból.

Dia

 	Derékhangsúlyos tünemények  	A szűkített derekú ruhák csak akkor nem hangsúlyozzák ki a hátsód méretét, ha A-vonalban bővülő, ráncolt szoknyarésszel rendelkeznek. Amennyiben nyújtani is szeretnéd az alsó fertályodat, olyan fazon mellett dönts, melynek magasabbra esik a passzos derékkialakítása.

Derékhangsúlyos tünemények

A szűkített derekú ruhák csak akkor nem hangsúlyozzák ki a hátsód méretét, ha A-vonalban bővülő, ráncolt szoknyarésszel rendelkeznek. Amennyiben nyújtani is szeretnéd az alsó fertályodat, olyan fazon mellett dönts, melynek magasabbra esik a passzos derékkialakítása.

Dia

 	Rakott és pliszírozott  	A ruhára bízott popsiformázás nem létezhet alaknyújtó hatás nélkül. A rakott vagy pliszírozott szoknyarész csodákat művel a robusztusabb idomokkal, ráadásul most rendkívül divatosnak is számít ez a nőies elképzelés.

Rakott és pliszírozott

A ruhára bízott popsiformázás nem létezhet alaknyújtó hatás nélkül. A rakott vagy pliszírozott szoknyarész csodákat művel a robusztusabb idomokkal, ráadásul most rendkívül divatosnak is számít ez a nőies elképzelés.

Dia

 	A legnőiesebb ingfazonok  	Az ingfazon lenge, kellemes viselet nyáron, de ennél többet is tud. Az enyhén bővülő ruhákra övet is tehetsz, hogy még észbontóbb legyen az összhatás, hiszen a karcsú derék törékenységet sejtet. Ha van egy kis pocakod és számodra ez előnytelen, a hatvanas évekből visszatért, otthonkaidéző kreációk között keresgélj. Ezek a modellek általában mell alatt szabottak, és hosszú gombsorral vezetik a tekintetet függőleges irányba, elcsalva a hátsód valós méretét.

A legnőiesebb ingfazonok

Az ingfazon lenge, kellemes viselet nyáron, de ennél többet is tud. Az enyhén bővülő ruhákra övet is tehetsz, hogy még észbontóbb legyen az összhatás, hiszen a karcsú derék törékenységet sejtet. Ha van egy kis pocakod és számodra ez előnytelen, a hatvanas évekből visszatért, otthonkaidéző kreációk között keresgélj. Ezek a modellek általában mell alatt szabottak, és hosszú gombsorral vezetik a tekintetet függőleges irányba, elcsalva a hátsód valós méretét.

Ezt is szeretjük
Fotó: