A 8 legszebb nőies egyberuha, ha nagy a popsid

Óriás képgalériával

Mi lehet jobb egy észbontó ruhánál? Az a csinos darab, amelyik lecsalja a pluszkilókat a fenekedről!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Még felmérési adatok sem kellenek hozzá, hogy a nő tudja: az arc után a mell és a fenék az, amit mustráló szemeivel elsőként felmér a pasi. Ám míg a kis ciciket néhány perctöredék alatt fel lehet tuningolni egy párnázott melltartóval, a nemkívánatos popókerületből csak kitartó sporttal és diétával lehet lefaragni. Aki pedig vállalkozott már hasonlóra, tisztában van vele, hogy sajnos egyik alvázformáló művelet sem garantálhat varázsütésre végeredményt.

A nyár viszont kíméletlenül robog tovább, azt sugallva bódító melegével, hogy csak a zsebkendőnyi ruhák jöhetnek szóba.

Ennek ne dőlj be, hiszen a legnőiesebb, divatos stílusok olyan ruhafazonokat preferálnak, melyek finom vonalaikkal nem kacérkodnak lényegre törő fedetlenséggel. Ráadásul képesek arra, hogy optimalizálják a sziluetted!

A fenékslankítás ábécéje

Egy trükkös fazonú ruha összebarátkoztathat a fenékméreteddel. Ez a kis önbizalomfröccs még ne tántorítson el a sporttól, de ügyelj arra, hogy a ló másik oldalára se ess át, mert a pasik nem annyira szőrszálhasogatók popsiügyben, mint a saját önkritikád.

  • Alakformálás: A ruhaválasztás előtt teljes egészében vizsgáld az alakodat, ne csak a hátsó fertályodra fókuszálj. A popsid akkor is nagyobbnak tűnhet a kelleténél, ha a vállszélességed kisebb a csípőkerületednél. Ez leginkább a körte típusokra jellemző, akiken alul jobban megmutatkoznak a pluszkilók.
  • Babydoll-szabás: Az empire-fazonú és az A-vonalú sátorruhák a legprofibb popóleplező kreációk, melyeket bűntudat nélkül viselhetnek az alma testalkatúak is.
  • Derékhangsúlyozás büntetlenül: A derékhangsúlyozás nem mindig szerencsés, ha latinos hátsóval rendelkezel. Hiszen a szűkülő vonalak még nagyobbnak láttatják azt, ami kidomborodik. Ám egy olyan ruha esetén, aminek a szoknyarésze körszabott és ráncolt, ez a probléma nem merülhet fel. Kifejezetten ajánlott körte és homokóra alakra.

A legnőiesebb ruhák nagy popsira

Képgalériánkban olyan ruhafazonokat ajánlunk a figyelmedbe, melyek finom, elegáns vonalvezetésükkel optikailag lefaraghatnak a fenékkerületedből.

Ezt is szeretjük