18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 4 legizgatóbb ruhadarab a férfi szerint

A férfiak imádják a nőies öltözékeket. Tudd meg, hogy mely ruhadarabokkal veheted le a lábáról a kiszemelt pasit, és hogyan viseld őket.

Nem tudod, mit vegyél fel randira, vagy milyen szerelésben vond magadra a kiszemelted figyelmét? Bármilyen furcsán hangzik, a férfiak többsége a nők öltözködésében is sokkal inkább az izgalmas sejtelmességet szereti, mint azt, ha mindent kitolnak a kirakatba, felkínálkozóan. Természetesen a férfihormonok akkor is működésbe lépnek, ha tálcán kínálod megtekintésre formás idomaidat - így nyilván nem fognak szemlesütve elfordulni tőled az utcán szembejövő pasik -, ám többre értékelik a játékosságot, ami meghagyja számukra a fantáziálgatás lehetőségét.

A klasszikusan nőies stílus, mely a derékra, a csípőre és a lágyan ívelő, kecses sziluettre helyezi a hangsúlyt, nem új keletű ugyan, hiszen régóta tiporja már a férfiszíveket a divat történetében. A hímneműek nagy örömére most ismét piedesztálra emelték a divattervezők ezt az irányvonalat, háttérbe szorítva ezzel a topis, már-már fiús lazaságot, mely sokáig uralta a trendeket.

Megnyugtatunk, azért a vagány oldaladat sem kell véka alá rejtened, mely egyfajta szexepilje a női bájnak a pasik számára. Arra azonban ügyelj, hogy az összkép semmiképpen se legyen közönséges.

Darázsderekú ruhák

Igazán egyszerű a magyarázat arra, hogy miért olvadozik a férfinép a karcsú derék láttán: az átölelni való nádszálderék a női törékenységet, finomságot jelképezi számukra, mely hangsúlyosabbá teszi férfiúi mivoltukat, hiszen így ők erősebbnek és oltalmazóbbnak tűnhetnek fel a nő mellett. Viselj hát klasszikus fazonú, derékban szűkített ruhákat, melyek csalafinta módon vékonyabbnak tüntetik fel a vonalaidat.

Gondolj csak Marilyn Monroe híres, hófehér ruhájára, mely nemcsak azzal vívta ki magának a figyelmet, hogy pajkosan fellibbent attól a kósza fuvallattól, hanem felcsigázó szabásának köszönhetően is megnyerte magának az időtlen népszerűséget az ellenkező nem fantáziájában. A fehér helyett választhatod a kis feketét is, melynek ott kell lapulnia minden nő kelléktárában, hiszen nem csupán a praktikussága menthet meg a váratlan helyzetektől, hanem a csábereje is, mely nőies eleganciájában lakozik.

Kacér dekoltázsú és vállvillantós felsők

Leszögezzük, hogy a férfi legtöbbször nincs tudatában annak, hogy mi a divat, így bizonyára nem fogja számon kérni tőled. A szemcsalogató dekoltázsoknak azonban mindig örül, és ami végképp elveszi az eszét, ha az utolsó gomb felnyitását csak azért is meghagyod az ő képzeletének. Amennyiben mindezt elvégzed helyette, és teljes gőzzel kidomborítod elé, amid van, akkor nem lesz már miért epekednie. Válassz olyan kivágású topokat és blúzokat, melyek ismerik az arany középutat, és nem lépik túl azt a bizonyos határt. Hagyd, hogy a pasit majd eleméssze a vágy, hogy picit is mögé pillanthasson.

Bár sok nő azt hiszi, hogy a férfiakat csak a gömbölyded idomok lobbantják lángra, ez nem igaz. A legtöbb hímnemű ugyanis képes lenne akár verset is írni a hölgyek kulcscsontjáról és vállának lankás ívéről. Ott pedig, ahol a nyak találkozik a váll vonalával, maga a gyönyör lakozik, legalábbis a pasik többsége szerint. Így nincs más dolgod, mint megmutatni a karcsú nyakad, illetve kivillantani a válladat egy rafinált fazonú felsővel.

Örök férfikedvenc, a szoknya

Lehet térdig érő vagy pimaszul mini, egy biztos, egyik férfiember sem tud úgy elmenni mellette, hogy ne akadjon meg a szeme ezen a ruhadarabon, és ne gondoljon bele, vajon mi mindent takargathat. Ha feszes, és a combokra simul, akkor azzal kergeti őket az őrületbe, ha viszont lágyan redőző, akkor a ringó csípő mozgását követve valóságos ingaként hipnotizálják a hímneműeket azok a szemtelen ráncok.

Fedezd fel a Dove Önbizalom Programját

A magabiztosság formálható. Ismerd meg a Dove Önbizalom Programját és mondj nemet a közösségi média káros szépségápolási tanácsaira. Útmutatónk támogatja a szülőket abban, hogy segítsék gyermekeiknek kiszűrni a hírfolyamaikon megjelenő ártalmas tippeket. Hiszünk abban, hogy a magabiztosság elérésével a tinédzserek képesek maximálisan kibontakoztatni képességeiket a mindennapokban.

Promóció

Egy szoknyával ráadásul sok mindent észrevétlenül elérhetsz, felhívhatod a csípővonaladra vagy a fenekedre a figyelmet, anélkül, hogy mindezt nyomulósan, tálalóan tennéd, ami akár visszataszító is lehet. Ezért mindig ügyelj arra, hogy a szoknyád ülő helyzetben is megfelelő hosszúságú legyen, nehogy akaratlanul is felfedjen mindent az avatatlan szemeknek.

És ami a ruha alatt van: a csipkés fehérnemű

Ha már eljutottál odáig a kiszemelteddel, hogy megoszd vele titkolt kincseidet, annak is illik megadni a módját. Legalábbis a férfi megtiszteltetésnek veszi, ha gondot fordítasz arra, hogy nem az agyonmosott bugyidban mutatkozol előtte, hanem valami különlegesebb csipkecsodában, amitől aztán elakadhat a lélegzete.

A fehérnemű a férfi számára misztikus, sejtelmes ruhadarab, amit azért irigyel, mert a legintimebb női testrészekre simulhat. A csipke pedig olyan varázserővel bíró részlet, mely, ha véletlenül átsejlik, vagy kikandikál a ruházat alól, nyomban vad fantáziálgatásra készteti a pasit.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük