A 3 legnagyobb téli divatbaki
Óriás képgalériával!
Télen a rétegek és a ruhadarabok gyarapodásával egyenes arányban nő a hibázás lehetősége.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bárkivel előfordulhat, hogy egy rosszabb napján vagy túlzott lelkesedésében sikerül olyan összeállítást kreálnia magának, hogy az utcára kilépve inkább nézik kedves, de a földlakók öltözködési szokásairól mit sem tudó idegennek, mint stílusos dívának.

A téli ruhatár és divat, a gardrób mélyéről előkerülő darabok erre számos lehetőséget kínálnak. Hogy utol ne érjen a felhúzott szemöldökű pasik és a kuncogva összesúgó nőtársaid képében megjelenő stílusrendőrség, fogadd meg tanácsainkat, és kerüld el a divatbakikat! Íme, egy nő, aki soha nem téved, ha öltözködésről van szó.

Drakula menyasszonya

Ahogy a tél közeledtével a természetből eltűnnek a színek, úgy szorulnak egyre inkább háttérbe a színes, vidám, nőies holmik, és veszik át helyüket a vastag és sötét télikabátok. A komor hatást tovább fokozza, ha a sötét, fekete holmikhoz hófehér arcbőr is társul – ami télen nem olyan ritka. Persze szép a fehér bőr, és a fekete is az idei tél egyik legnagyobb slágere, de figyelj arra, hogy mindig vigyél egy kis színt a megjelenésedbe. Ha szeretnéd megtudni, hogyan lehet egyszerű, mégis szép sminked, olvasd el a Retikülön!

Választhatsz akár színes kabátot is, de egy kis arcpír, megfelelő smink, vagy néhány színes kiegészítő is megteszi hatását. Viselj színes sálat, sapkát, táskát, kabátodat pedig egészítsd ki a derekadon hordott színes övvel. És hogy még véletlenül se jusson eszébe senkinek fokhagymával megközelíteni, használd minden idők leghatásosabb, egy másodperces make-upját: csillantsd meg mosolyod!

Pálcikás jégkrém

Télen senki sem vágyik igazán a jégkrémre, mint ahogy téged sem biztos, hogy édesnek és kívánatosnak találnak majd, ha élesen kettévágod alakod azzal, hogy felülre nagyon vastagon öltözöl, és bő vagy puffos kabátot veszel fel, ami alól pálcikaként tűnnek elő szűk nadrágba vagy harisnyába bújtatott lábaid. Ugyanez a helyzet az A-vonalú, nem az alakot követő, derékban nem karcsúsított kabátok esetében is, illetve akkor, ha a szoknyád hossza épp megegyezik kabátodéval. Utóbbi érvényes arra az esetre is, amikor egy igencsak rövid kabát hossza egyezik meg a méreténél fogva szoknyának már nemigen – inkább övnek vagy sálnak – nevezhető ruhadarabéval. Ha szereted a különleges darabokat, nézd meg az Illésy Lenke által megálmodott kabátokat a Retikülön!

Hölgyem, tél van!

A háziorvosok és az idős nénik rémálma, mikor úgy látnak valakit az utcán, hogy míg felül alaposan felöltözött, sőt, esetleg meleg, szőrmés nyakrészt vagy sálat is visel, addig rövidke kabátja és csípőnadrágja között legalább öt-hat centiméteren érintkeznek közvetlenül a szabad testfelületek és a mínuszok.

Az már csak rátesz egy lapáttal, ha az illető az érintett részeken még egy kicsit – vagy nagyon – erőteljesebb is. Télen az a legfontosabb, hogy melegen tartsd magad, a mély dekoltázst, a kilátszó csípőt hagyd meg inkább estére, és hidd el, sapkában, sálban és szigorúan összehúzott kabátban még mindig sokkal szexisebb vagy, mint lázasan, kivörösödött orral és szemekkel.

Ezt is szeretjük