Képek! A 12 legszebb menyasszonyi ruha a szezonban
Testalkatra szabva
Közeledik az esküvőd? Ezeket a csodaszép ruhákat látnod kell!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A menyasszonyokat foglalkoztató első és egyben legfontosabb kérdés, hogy mit fognak viselni a nagy napon? Amíg a válasz csupán körvonalakban sejlik fel benned, bizony álmatlan éjszakákra számíthatsz, ezért érdemes legelőször ennek a végére járnod.

Bár sokan szeretnek azzal élcelődni, hogy az araság minden nőben felerősíti a hiúságot, most ne törődj az elveiddel és ne bagatellizáld el a ruhaválasztást, hiszen életed egyik legfontosabb eseményén az öltözéked sem lehet feledhető.

Nem is lesz az, mert megmarad minden fotón, ráadásul az esküvőd napján muszáj a középpontban tündökölnöd, így a legjobb formádat kell hoznod.

Milyen az ideális menyegzői viselet?

A menyasszonyi ruhád aprólékos kigondolása számos más okból sem elbliccelhető. Nézd meg, milyen szempontokat érdemes figyelembe venned az esztétikumon kívül.

  • A szemed előtt lebegő álomruha nem biztos, hogy megfelel a testalkatodnak, így elsősorban a tükörnek higgy, és ne a vágyaidnak.
  • Ne ugorj meredek stílusívet, hiszen csak olyan öltözékben érezheted jól magad, mely összhangban áll az egyéniségeddel. Ha alapvetően visszafogott vagy, az esküvői eleganciában is ezt az irányelvet kövesd.
  • A tökéletes ruhaköltemény a kényelmi szempontoknak szintén eleget tesz, vagyis ne válassz olyan kreációt, mely kifogástalanul mutat egy szobron, de mozgás közben idegesítő lehet.
  • Arra is ügyelned kell, hogy a megjelenésed harmonizáljon a ceremónia stílusával, illetve a miliőjével.
  • A ruhapróbát mindig úgy ejtsd meg, hogy legyen nálad egy akkora sarokkal rendelkező cipő, amilyenben a nagy napon is tipegni fogsz. Egy alakítható, levehető pántú melltartó is segíthet abban, hogy semmi ne rontsa le a megvizsgálandó menyasszonyi ruha összképét.

A legszebb menyasszonyi ruhák a szezonban

Ha nem tudod, milyen kreációban mutatnál jól az esküvődön, csábulj el képgalériánk segítségével, mely irányt mutathat a testalkatodhoz illő darabokhoz.

Ezt is szeretjük