Képek! A 11 legszebb esküvői konty, ha nincs sok hajad
Az elegáns konty vékony szálú hajból sem kivitelezhetetlen. Nézd meg, milyen stílusokat enged meg a hajad!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az esküvők csúcsidején általában már tombol a nyári hőség, így nemcsak elegáns, hanem praktikus hajviselet lehet a konty, akár vendégként, akár menyasszonyként szerepelsz a nagy napon. Bár a hullámosra ondolált, szabadon engedett hajzuhatag egyszerűbb megoldásnak tűnhet, azzal is számolnod kell, hogy táncolni és izzadni fogsz.

Így a szépen megkreált loknik összeeshetnek, a csapzottan rád tapadó tincsek pedig nem mutatnak jól.

A feltűzött frizura tartósabb tökélyt garantálhat, ám megkíván egy bizonyos hajhosszúságot. A fodrászok kreativitásának köszönhetően azonban a vékony szálú, kevés hajtömeg akkor sem okozhat gondot, ha pihe-puha lágyságúak a tincsek, melyek kevésbé engedelmeskednek a hajcsatoknak.

Ciki frizurabakik, melyeket ne kövess el!

Egy elrontott konttyal könnyen lerombolhatod az eleganciádat, ezért az esküvő napja előtt érdemes több kreációt is kipróbálnod. Ha valamelyik elnyeri a tetszésedet, ne bontsd ki azonnal, ahogy távozol a fodrásztól, hanem hagyd úgy egy ideig. Így megtudhatod, mennyire bírja a strapát a frizurád.

  • Tévhit, hogy vékony szálú tincsek esetén a formára tűzés előtt nem kell hajat mosni. Lehet, hogy így tartósabb lesz a végeredmény, de a friss, ápolt hatás sajnos elmarad.
  • Ha ritka, szöszke babahajad van, semmiképp se válassz rendezett kontyot. A laza esésű, kuszán feltűzött kreációknál direkt jól mutat egy-két leomló tincskupac.
  • A hajlakkal csínján bánj! Inkább rugalmas tartást adó terméket használj, amit távolról permetezz a hajtövek alá, még mielőtt kontyba fésülnék a loknikat. Az elkészült művet már nem kell bebetonozni!
  • A titkárnős, szigorú fazonok öregítik az arcvonásokat. Számtalan olyan feszes konty létezik, mely a komolyságot drámai vagy dívás stílusban tálalja, amitől kivirul az arc szépsége. Ezeket bátran kipróbálhatod a mogorva hajtűzések helyett, ha nem vagy híve a csöpögős romantikának.

A legszebb esküvői kontyok, kevés hajból

Sok olyan kontyfazon van, melyből te is válogathatsz. Nézd meg, melyik stílus illik hozzád!

Ezt is szeretjük