Képek! A 11 legszebb esküvői konty, ha nincs sok hajad

Az elegáns konty vékony szálú hajból sem kivitelezhetetlen. Nézd meg, milyen stílusokat enged meg a hajad!

Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az esküvők csúcsidején általában már tombol a nyári hőség, így nemcsak elegáns, hanem praktikus hajviselet lehet a konty, akár vendégként, akár menyasszonyként szerepelsz a nagy napon. Bár a hullámosra ondolált, szabadon engedett hajzuhatag egyszerűbb megoldásnak tűnhet, azzal is számolnod kell, hogy táncolni és izzadni fogsz.

Így a szépen megkreált loknik összeeshetnek, a csapzottan rád tapadó tincsek pedig nem mutatnak jól.

A feltűzött frizura tartósabb tökélyt garantálhat, ám megkíván egy bizonyos hajhosszúságot. A fodrászok kreativitásának köszönhetően azonban a vékony szálú, kevés hajtömeg akkor sem okozhat gondot, ha pihe-puha lágyságúak a tincsek, melyek kevésbé engedelmeskednek a hajcsatoknak.

Ciki frizurabakik, melyeket ne kövess el!

Egy elrontott konttyal könnyen lerombolhatod az eleganciádat, ezért az esküvő napja előtt érdemes több kreációt is kipróbálnod. Ha valamelyik elnyeri a tetszésedet, ne bontsd ki azonnal, ahogy távozol a fodrásztól, hanem hagyd úgy egy ideig. Így megtudhatod, mennyire bírja a strapát a frizurád.

  • Tévhit, hogy vékony szálú tincsek esetén a formára tűzés előtt nem kell hajat mosni. Lehet, hogy így tartósabb lesz a végeredmény, de a friss, ápolt hatás sajnos elmarad.
  • Ha ritka, szöszke babahajad van, semmiképp se válassz rendezett kontyot. A laza esésű, kuszán feltűzött kreációknál direkt jól mutat egy-két leomló tincskupac.
  • A hajlakkal csínján bánj! Inkább rugalmas tartást adó terméket használj, amit távolról permetezz a hajtövek alá, még mielőtt kontyba fésülnék a loknikat. Az elkészült művet már nem kell bebetonozni!
  • A titkárnős, szigorú fazonok öregítik az arcvonásokat. Számtalan olyan feszes konty létezik, mely a komolyságot drámai vagy dívás stílusban tálalja, amitől kivirul az arc szépsége. Ezeket bátran kipróbálhatod a mogorva hajtűzések helyett, ha nem vagy híve a csöpögős romantikának.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A legszebb esküvői kontyok, kevés hajból

Sok olyan kontyfazon van, melyből te is válogathatsz. Nézd meg, melyik stílus illik hozzád!

11 gyönyörű esküvői konty, kevés hajból

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük