A 10 legjobb mellnövelő melltartófazon
Ha szeretnél impozánsabb dekoltázst, a következő melltartófazonok közül válassz!

Dia

 	Balconnet melltartó  	A balconnet-fazon csodákat tehet a körteformájú és a megereszkedett cicikkel. A kosár alsó felébe rejtett szivacsbetét diszkréten megemeli, valamint hetykén duzzadóvá varázsolja a kis domborulatokat. A fényes szaténanyag szintén fokozhatja a mellnövelő optikai hatást, így az áttetsző muszlinblúzok viselésétől sem kell visszrettenned. Mivel az efféle melltartóknak kifejezetten mély a dekoltázsa, tökéletesen passzolnak a kivágott ruhákhoz.

Balconnet melltartó

A balconnet-fazon csodákat tehet a körteformájú és a megereszkedett cicikkel. A kosár alsó felébe rejtett szivacsbetét diszkréten megemeli, valamint hetykén duzzadóvá varázsolja a kis domborulatokat. A fényes szaténanyag szintén fokozhatja a mellnövelő optikai hatást, így az áttetsző muszlinblúzok viselésétől sem kell visszrettenned. Mivel az efféle melltartóknak kifejezetten mély a dekoltázsa, tökéletesen passzolnak a kivágott ruhákhoz.

Dia

 	Pillangó-szabású modellek  	A mélyen kivágott pillangófazonú cicifixek hű társaid lehetnek a mellformálásban, amennyiben egymástól távol ülő idomokkal rendelkezel. Az oldalirányú párnázás összetereli a gömbölyded formákat, ezáltal sokkal teltebbnek tűnhetnek. Ha a külső részen dúsabbak a kebleid, az elöl kapcsos, illetve a szivacsos kosarú megoldások közül válogass.

Pillangó-szabású modellek

A mélyen kivágott pillangófazonú cicifixek hű társaid lehetnek a mellformálásban, amennyiben egymástól távol ülő idomokkal rendelkezel. Az oldalirányú párnázás összetereli a gömbölyded formákat, ezáltal sokkal teltebbnek tűnhetnek. Ha a külső részen dúsabbak a kebleid, az elöl kapcsos, illetve a szivacsos kosarú megoldások közül válogass.

Dia

 	Félkosaras fazon  	Ez a melltartótípus a külső ívek mentén, félkörben öleli körbe a kebleket, ám a mély, V-alakú kivágásnak köszönhetően felül nem szorítja le a kis ciciket. Azoknak is ajánlott, akiknél a mellizmok már nem biztosítanak kellő tartást. A párnabetétes, illetve a teljesen szivacsos modellek mellett egyaránt dönthesz, attól függően, hogy milyen mértékű támogatást igényelnek az idomaid.

Félkosaras fazon

Ez a melltartótípus a külső ívek mentén, félkörben öleli körbe a kebleket, ám a mély, V-alakú kivágásnak köszönhetően felül nem szorítja le a kis ciciket. Azoknak is ajánlott, akiknél a mellizmok már nem biztosítanak kellő tartást. A párnabetétes, illetve a teljesen szivacsos modellek mellett egyaránt dönthesz, attól függően, hogy milyen mértékű támogatást igényelnek az idomaid.

Dia

 	Alulról párnázott  	Az enyhén homorú ívben dekoltált, alulról párnázott melltartófazonok a balconnet típusokhoz hasonlóak, annyi eltéréssel, hogy oldalról nagyobb támasztást biztosítanak a ciciknek. Ezáltal nemcsak a kismellűek jó barátai lehetnek, hanem a közepes méretű domborulatoknak is tartást adhatnak. A kétrétegű, merevítős változatok még csalafintább trükkökre képesek, melyek által a megereszkedett idomok is feszesebb kontúrokkal büszkélkedhetnek. Ha fogyás következtében veszítettél az ütközőid méretéből - és ezért már nem olyan tömörek, mint voltak -, ez a fazon a legideálisabb számodra.

Alulról párnázott

Az enyhén homorú ívben dekoltált, alulról párnázott melltartófazonok a balconnet típusokhoz hasonlóak, annyi eltéréssel, hogy oldalról nagyobb támasztást biztosítanak a ciciknek. Ezáltal nemcsak a kismellűek jó barátai lehetnek, hanem a közepes méretű domborulatoknak is tartást adhatnak. A kétrétegű, merevítős változatok még csalafintább trükkökre képesek, melyek által a megereszkedett idomok is feszesebb kontúrokkal büszkélkedhetnek. Ha fogyás következtében veszítettél az ütközőid méretéből - és ezért már nem olyan tömörek, mint voltak -, ez a fazon a legideálisabb számodra.

Dia

 	Csipkés  	Egy percig se gondold, hogy az optikai mellnövelés megfoszt az áttetsző csipkétől. Bár a párnázás miatt az efféle cicifixek kétrétegűek, vagyis a csipkerátét alatt egy előfromázott szivacskosár is található. Cseppet se bánd, mert ez garantálja számodra a kerekded ívek kiemelését, valamint a gömbölyű formák felpolcolását. A pillangófazonokkal tömörítheted, az esőcsepp formájú melltartókkal pedig széthúzhatod a látványt, amennyiben túlságosan összeérnek a tenyérnyi domborulataid. A csipke pedig még inkább fokozza a mellnövelő szemfényvesztést.

Csipkés

Egy percig se gondold, hogy az optikai mellnövelés megfoszt az áttetsző csipkétől. Bár a párnázás miatt az efféle cicifixek kétrétegűek, vagyis a csipkerátét alatt egy előfromázott szivacskosár is található. Cseppet se bánd, mert ez garantálja számodra a kerekded ívek kiemelését, valamint a gömbölyű formák felpolcolását. A pillangófazonokkal tömörítheted, az esőcsepp formájú melltartókkal pedig széthúzhatod a látványt, amennyiben túlságosan összeérnek a tenyérnyi domborulataid. A csipke pedig még inkább fokozza a mellnövelő szemfényvesztést.

Dia

 	Extra push up hatás  	Ha extra mellbedobásra vágysz, semmiképp se feledkezz meg a zselés betéttel rendelkező, természetes hatást biztosító modellekről, melyek több számmal is megnövelhetik a cicid méretét. Szintén az optikai mellnövelés királyainak tekinthetők a több szivacsrétegből összevart kosarú találmányok.

Extra push up hatás

Ha extra mellbedobásra vágysz, semmiképp se feledkezz meg a zselés betéttel rendelkező, természetes hatást biztosító modellekről, melyek több számmal is megnövelhetik a cicid méretét. Szintén az optikai mellnövelés királyainak tekinthetők a több szivacsrétegből összevart kosarú találmányok.

Dia

 	Nyakba csatolható fazonok  	A megereszkedett, és a távol ülő mellek problémájára egyaránt gyógyírt jelenthetnek a nyakpántos vagy átalakítható pántú cicifixek. A gravitáció áldozatául esett, dúsabb kebleknek úgyszintén tartást adhatnak az efféle fazonok, ám az ő esetükben kerülendő az eltúlzott párnázás. A legjobb, ha oldalirányban, csak egy kis sávban helyezkednek el a titkos aládúcoló betétek.

Nyakba csatolható fazonok

A megereszkedett, és a távol ülő mellek problémájára egyaránt gyógyírt jelenthetnek a nyakpántos vagy átalakítható pántú cicifixek. A gravitáció áldozatául esett, dúsabb kebleknek úgyszintén tartást adhatnak az efféle fazonok, ám az ő esetükben kerülendő az eltúlzott párnázás. A legjobb, ha oldalirányban, csak egy kis sávban helyezkednek el a titkos aládúcoló betétek.

Dia

 	Pánt nélküli melltartók  	Óriási tévhit, hogy a kismellűek nem viselhetnek pánt nélküli fazonokat, hiszen számukra sokkal előnyösebbek, mint azoknak, akik hatalmas kebelcsodákkal rendelkeznek. A domborúan ívelt dekoltázs felpolcolja az apró idomokat, de a melltartó alsó részében elhelyezett tapadócsíkok is hozzájárulnak a tökéletes tartáshoz. Érdemesebb alulról párnázott modellt választanod. A csipkés típusok megkétszerezhetik az optikai csalás eredményét.

Pánt nélküli melltartók

Óriási tévhit, hogy a kismellűek nem viselhetnek pánt nélküli fazonokat, hiszen számukra sokkal előnyösebbek, mint azoknak, akik hatalmas kebelcsodákkal rendelkeznek. A domborúan ívelt dekoltázs felpolcolja az apró idomokat, de a melltartó alsó részében elhelyezett tapadócsíkok is hozzájárulnak a tökéletes tartáshoz. Érdemesebb alulról párnázott modellt választanod. A csipkés típusok megkétszerezhetik az optikai csalás eredményét.

Dia

 	Fényes, szexi darabok  	A fényes melltartókat vétek lenne vastag pulóverek alá rejtened, hiszen ezek az extravagáns kreációk inkább a bulis hétvégékre valók, és nem a visszafogott hétköznapokra. Olyankor veheted nagy hasznukat, amikor áttetsző csipkeruha, vagy muszlinblúz mellett döntesz, és nem vagy annyira szégyellős, hogy még topot is húzz a felső réteg alá. A fazon és a szivacsos bélés itt éppúgy sokat vet a latba, ám a fényes anyagok kebeldúsító tulajdonságával még jobban fokozhatod a lélegzetelállító hatást.

Fényes, szexi darabok

A fényes melltartókat vétek lenne vastag pulóverek alá rejtened, hiszen ezek az extravagáns kreációk inkább a bulis hétvégékre valók, és nem a visszafogott hétköznapokra. Olyankor veheted nagy hasznukat, amikor áttetsző csipkeruha, vagy muszlinblúz mellett döntesz, és nem vagy annyira szégyellős, hogy még topot is húzz a felső réteg alá. A fazon és a szivacsos bélés itt éppúgy sokat vet a latba, ám a fényes anyagok kebeldúsító tulajdonságával még jobban fokozhatod a lélegzetelállító hatást.

Dia

 	Csalafinta melltartótopok  	A kétrétegű melltartótopok kis és nagy mellméretre úgyszintén ideálisak. Az előbbit egy felső csipkeréteggel megtámasztott, domború ívekkel kialakított kosárfazon teheti őrjítően telt formájúvá, az utóbbira pedig a valamivel zártabb, csipkével összefogott pillangó-szabás ajánlott.

Csalafinta melltartótopok

A kétrétegű melltartótopok kis és nagy mellméretre úgyszintén ideálisak. Az előbbit egy felső csipkeréteggel megtámasztott, domború ívekkel kialakított kosárfazon teheti őrjítően telt formájúvá, az utóbbira pedig a valamivel zártabb, csipkével összefogott pillangó-szabás ajánlott.

Ezt is szeretjük
Fotó: