Így néznek ki most a ’90-es évek szupermodelljei: ma is gyönyörűek és különlegesek

Képeken mutatjuk, mennyit változtak a ’90-es évek leghíresebb szupermodelljei.

A 90-es évek szupermodelljei ma
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A ’90-es évek szupermodelljeit szinte mindenki ismeri. A kifutókon, a magazinok címlapjain, a plakátokon és a tévéreklámokban is láthatta őket az egész világ, sőt karrierjük során számos tévéműsorban is szerepeltek már.

Közel harminc év telt el azóta, mióta a leghíresebb manökenek beírták magukat a divattörténelembe. Ezek a gyönyörű és tehetséges nők pedig ma is csodásak.

A ’90-es évek szupermodelljei ma

Az ikonikus szupermodellek nevét azóta sem feledték el az emberek, sokan közülük jelenleg is rendszeresen megjelennek a nyilvánosság előtt, és akár különböző divatkampányokban is szerepelnek, stílusukkal pedig a mai napig lenyűgöznek mindenkit. De mennyit változott például Tyra Banks, Claudia Schiffer vagy Cindy Crawford karrierjük kezdete óta? Képeken mutatjuk meg.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük