Ilyen volt egy férfiruhareklám a '70-es években - Ez még Dieter Bohlennek is sok lett volna

Hihetetlenül vicces, milyen ruhadarabokat akartak felvetetni a pasikkal.

retro ferfiruhak cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Utólag visszagondolva, elég sok olyan retró trend létezik, amiért abban az időben mindenki rajongott, mai szemmel nézve viszont inkább kínosak, mint csinosak. A ’80-as években menőnek számító szivárványszínű melegítőkön most mindenki jókat mosolyog, és a 2000-es években hódító műanyag vagy fatalpú papucsokba sem sokan bújnának már bele.

Az biztos, hogy az elmúlt évtizedekben volt jó néhány furcsa - de akkor igenis menőnek számító - darab, melyeket ma már nem szívesen viselne senki. De nemcsak a női ruhák terén jelentek meg érdekes kreációk: a férfiak sem szűkölködtek a ma már cikis cuccokban. A hétköznapi viseletet pedig a reklámok szettjei csak még inkább überelték.

Vicces képeken a '70-es évek férfiruhareklámjai

Bár mostanában is elég bizarr pasitrendek jelennek meg a világmárkák kifutóin, régen sem volt ez másképp. A ’70-es évek divatja igen különleges volt, színes, mintás és szűk darabokba bújtak a férfiak. Az újságokban és a plakátokon pedig csak még extrémebb módon hirdették a legelképesztőbb szetteket, melyekből szerencsére néhány nem szivárgott be a mindennapi öltözködésbe. Hálóing, szűk body, úszódressz és kötött poncsó a pasikon? A következő reklámfotókon szereplő darabokat még a Modern Talking bevállalós stílusáról híres énekese, Dieter Bohlen sem vette volna fel akkoriban.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük