5 kényeztető őszi testkezelés
A mi kedvenceink
Ha úgy érzed, beszippantott az ősz melankolikus hangulata, kapcsolódj ki! Íme, a legjobb testkezelések, melyek a testet és a lelket is rendbe teszik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek
Kikapcsolódnál, megújulnál egy picit? Vagy úgy érzed, hogy kényeztetésre van szükséged? Ha többre vágysz annál, hogy elmerülj egy kád vízben, akkor nézz körül a kozmetikákban vagy az úgynevezett day spákban, melyek a városi kikapcsolódás kis szigetei. Nem kell elutaznod, nem igényel nagy szervezést, nem kell szabadságot kivenned. Bár ezek a mini szabadságok - mert nevezhetjük őket annak is - nem éppen olcsók, megéri néha picit többet áldozni a nyugalmadra és szépségedre. Kiválogattuk neked az ősz legjobb kezeléseit a budapesti day spák kínálatából.

A szőlő titka

A Főnix Day Spa Budapesttől nem messze, Pomázon várja a vendégeket.
Akár egész napos program lehet az ide tett kirándulás, melynek fénypontja lehet a Nap íze testkezelés. A kezelés három részből áll: finom, boros fürdővel kezdődik, hogy a kedves vendég ellazulhasson, és felkészüljön a további finomságokra. Ezt követően boros testpakolást tesznek fel. A borban, illetve szőlőben található polifenolok antioxidáns hatásúak, így fiatalítják a bőrt. A testkezelést szőlőmagolajos-boros masszázs zárja. A szőlőmagolaj feszesít, és táplálja a bőrt.
A kezelés 140 perces, és 13 500 forintba kerül.

Csokoládés csoda

A Levendula Day Spa a város közepén található, az ajtón belépve mégsem érzed, hogy Budapest szívében lennél. A Chocolat Spa csokoládéterápia a spa egyik legújabb szolgáltatása. Kényeztetés kalóriában gazdagon, bűnbeesés nélkül! A csokoládé hidratálja, táplálja, feszesíti, és rugalmassá teszi a bőrt, így késlelteti az öregedés hatásait. Nem mellékes, hogy illata boldogsághormonokat szabadít fel, így nemcsak a tested, de a lelked is örülni fog.
A mélytisztító hatású cukorpeelinget egy 100%-os csokoládémassza és bőrtápláló tej elegyéből készült pakolás követi. A kezelés befejezéseként relaxáló masszázzsal kényeztetnek, melyhez narancsolajjal dúsított kakaókivonatot is tartalmazó krémet használnak.
A kezelés másfél órás, és 9 900 forint.

Frissít és energetizál

Ha a lazulás és táplálás helyett úgy érzed, hogy egy kis frissességre vágysz, akkor látogass el az Andrássy úti Tündérkert Day Spába. A zöldcitromos-gyömbéres testradírozás nemcsak felfrissít, de át is melegít a gyömbér vérkeringést serkentő hatásának köszönhetően. Bár csak egy radírozásról van szó, akár komplett kezelésnek is veheted, hiszen a radírhoz használt olaj táplálja a bőrödet, a masszírozó mozdulatok pedig kinyomják belőled a feszültséget. Bőröd a kezelés hatására üde és bársonyos lesz.
A kezelés 40 percig tart, ára 4 800 forint.

Trópusi utazás

A szürke, nyomott ősz elől keveseknek van lehetőségük trópusi utazásba menekülni. Ha erre nincs is pénzed, próbáld ki az Isis Day Spában a Tahiti kókuszos káprázatot. A kókusztejes fürdő, kókuszos testpakolás alatt képzeletben elrepülhetsz egy fehérhomokos tengerpartra, a illatok garantáltan elősegítik majd a fantáziálást. A kezelést kókuszolajos masszázzsal fejezik be. Nemcsak fejben töltődhetsz fel, de a tested is hálás lesz az alapos és érzékeket kényeztető utazásért.
A kezelés 130 perces, és 22 ezer forintba kerül.

Nálunk is kezd divatba jönni a Halloween. Az Isis Day Spa október 31-én különleges és nem is olyan félelmetes csomaggal várja a bolondozni és feltöltődni vágyókat. Vérnarancsos fürdő, sütőtökös pakolás és masszázs foglaltatik a csak ezen a napon igénybe vehető csomagban. Ára 15 ezer forint.

Hódolj a hagyományoknak!

A török fürdőkultúrát senkinek sem kell bemutatni, de talán kevesen hallottak a Hammamról, a tisztító rituáléról. A Bécsi úti Vanilla Beauty Spában ki is próbálhatod. Gőzfürdővel kezdődik a tisztulás, ami megnyitja a pórusokat, és ellazítja a szellemet. Vizes ledörzsölés után szappanhabos masszázs következik. A rituálé frissítő, vérkeringést serkentő hideg-meleg leöblítéssel végződik.
Olajos masszázzsal kombinálva a kezelés két óra hosszú, és 15 ezer forintba kerül.
Ezt is szeretjük