Az 50 éves stylist szettjei tökéletesen festenek nőies idomain - Öltözködési trükkjeiből mindenki inspirálódhat

Az ötvenéves Anna Cascarina egyszerű, kényelmes, de csinos és nőies szettekben pózol az Instagramján. Érdemes ellesni a trükkjeit.

Az 50 éves stylist öltözködése
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Anna Cascarina több mint 25 éve dolgozik stylistként és divatszerkesztőként, így ha valakitől, tőle biztosan érdemes ellesni néhány öltözködési trükköt.

Az ötvenéves nő rendszeresen megmutatja szettjeit Instagramján, és azt tűzte ki céljául, hogy segítsen másoknak is abban, hogy igazán jól érezhessék magukat ruháikban alkattól és kortól függetlenül.

Az 50 éves stylist csinos szettjei

Anna Cascarina nemcsak a sikket és az aktuális trendeket tartja szem előtt, ha öltözködésről van szó, hanem azt is, hogy darabjai kényelmesek, csinosak legyenek, és jól passzoljanak nőies idomaihoz. Nem szereti a túl feszes, túl rövid vagy merész összeállításokat, inkább a lezser eleganciára vagy az egyszerű, de klasszikus szettekre szavaz. Ezért is érdemes tanulni tőle. Képeken mutatjuk az ötvenéves stylist legjobb összeállításait.

50 felett ezek a legnőiesebb frizurák idén - Divatos, csinos fazonokat mutatunk

Csinos, divatos és nőies frizurákat mutatunk, amik szuper választások ötven felett.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Borítókép: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük