4 szexinek hitt ruha, amit a pasik utálnak

A nők viszont imádják

A férfi- és a női ízlés az öltözködés terén is eltér. Tudd meg, melyek a tabu darabok a pasi szerint.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A nők a legtöbbször nem a férfiaknak, hanem egymásnak öltözködnek, hiszen a trendek sokszor egyáltalán nem a nőiességről és a csábításról szólnak, azt pedig jól tudjuk, hogy a divat nagy úr. Ellenkező esetben a nők szoknyában, derékhangsúlyos ruhákban, mély dekoltázzsal szaladgálnának naphosszat, és ez az esetek többségében nincs így.

A legtöbb esetben a férfiak beletörődően fogadják a divathóbortokat, hacsak nem akarják őket a vásárlás és próbálás procedúrájába is belevonni. Vannak azonban olyan darabok, melyek már-már lázadásra késztetik az erősebbik nem tagjait.

Tudd meg, hogy melyek azok a ruhák, amelyeket a legszívesebben letépnének a nőkről, és nem éppen a szenvedély hevében.

A lógó ülep

Nemcsak sok pasinak nem tetszik, de a nők között is akad heves ellenzője az ejtett ülepű nadrágoknak, melyeket a trendi fiatalemberek is szívesen felhúznak.

Ez az a fazon, ami mindenkinek rosszul áll, legyen akármilyen kerek és feszes a feneke. Nemcsak az alakot teszi tönkre, de azért sem ajánlott, mert sokan csak becsinált-nadrágnak hívják, nem véletlenül.

A legtöbbször bő fazonú nadrágról van szó, bár lehet passzentos fenekű és szexi háremnadrágokat is találni. A szintén gyakran ezzel a fenékfazonnal párosuló répaalj sem a legelőnyösebb, és csak igen keveseknek áll jól, így aztán jobb ezt a nadrágot mellőzni.

Tabuszínek

Nem csak a pasik miatt érdemes meggondolni egy-egy ruhadarab mellőzését. Néhány szín kifejezetten rosszat tehet a megjelenésednek.

Nyitott orrú cipő

A férfiak praktikusak, így aztán nem értik, hogy miért jó, ha télen kint vannak a lábujjak, főleg egy zárt cipőből, és valljuk be, igazuk is van. Arról már nem is beszélve, hogy ilyenkor mindenki harisnyát visel, ami kifejezetten ízléstelen, ha elöl kikandikál a cipőből.

Bár az idei téli kollekciók bemutatásakor nagyon sok tervező kifutóján megjelent ez a fajta cipellő, jobb, ha nem emeled le a polcról.

A push up

Egy szép dekoltázsba könnyen belefeledkezik a férfi, erről a nagyobb mellekkel megáldott nők sokat mesélhetnének. A push up melltartó tökéletes eszköz arra, hogy a szerényebb cicikből is formás dekoltázst varázsoljon. Azonban azt is hozzá kell tenni, hogy később is azt szeretik megtalálni, amire számítanak. Magyarán, ha két kosárral nagyobb cicifix van valakin, szivaccsal kitömve, akkor bizony a pasi csalódott lehet a kicsomagolásnál.

Tévedés ne essék, nem azt mondjuk, hogy a férfiak csak a nagy mellekért vannak oda. Akad olyan, aki kifejezetten a kicsi, kézbe valót szereti, így hát felesleges túl nagyot csalni.

Cicanadrág

Nem arról van szó, hogy a férfiak ne szeretnék a passzentos, testre simuló nadrágot. Viszont értékelik az önkritikát. Egyáltalán nem mindenkinek ideális a szűk, mindent megmutató nadrág. Még senki nem tűnt vékonyabbnak a miniszoknyában csak azért, mert leggings-t húzott hozzá, ha az fekete is.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A súlyfelesleg nem szégyen, ugyanakkor nem szükséges külön felhívni rá a figyelmet. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a teltkarcsúság alkati kérdés, a kövérség viszont egészségügyi probléma, amire felesleges büszkének lenni.

Ezt is szeretjük