A 63 éves Michelle Pfeiffer gyönyörű smink nélkül - Tíz 40 feletti sztár, aki büszkén vállalja festetlen arcát
Ezek a színésznők és modellek megmutatják, hogy természetes, festetlen arccal is csodásak. Nem szégyellik az idő múlásának nyomait.

sztarok smink nelkul cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sztároktól leginkább azt szokhattuk meg, hogy mindig teljes pompában tündökölnek. Nemcsak a vörös szőnyeges eseményeken fedi az arcukat vastag smink, hanem általában Instagramjukra sem posztolnak festék és filter vagy retus nélküli fotót.

Vannak azonban olyan hírességek is, akik büszkén vállalják természetes arcukat. A következő, negyven feletti színésznők és modellek nem rejtik el az idő múlásának nyomait, és megmutatják, hogy festék vagy photoshop nélkül is gyönyörűek.

40 feletti sztárok smink nélkül

Többek közt Michelle Pfeiffer, Jennifer Aniston vagy Julia Roberts is felfedte már natúr bőrét az Instagramon. Bebizonyítják, hogy smink nélkül is csodásak, és arra is felhívják a figyelmet, hogy egyáltalán nincs szükség a ráncok vagy a bőrhibák elfedésére, hiszen ezek ugyanúgy természetesek és szépek. Bár tény, hogy a sztároknak arckezelések hada áll a rendelkezésére ahhoz, hogy karban tartsák a bőrüket, de az biztos, hogy nagyon is inspiráló, ha festékmentes fotót posztolnak. Ezek a negyven feletti hírességek alapozó és szemfesték nélkül is gyönyörűek.

Képek: Getty Images Hungary, Instagram.

Ezt is szeretjük