3 jól bevált szemránckrém karikák és szarkalábak ellen
Szerintünk
A szemkörnyék ápolását nem szabad elbliccelni, mert később megbánhatod. Ismerd meg kedvenc termékeinket!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szemkörnyék ápolása nagyon fontos, már 18 éves kor után érdemes rá figyelmet fordítani. A szem körüli bőr nagyon érzékeny, és igen kevés faggyúmirigy található ezen a területen.

Ennek következtében itt öregszik leghamarabb a bőr, és itt látszik meg a kor legelőször.

A sima arckrémek, legyenek akármilyen jó minőségűek, nem alkalmasak a szemkörnyék ápolására, mert itt más felépítésű a bőr, mint az arc többi részén.

A szemránckrémek és szemkörnyékápolók hatóanyagai olyan aprók, hogy ezen a finom bőrön is áthatolnak. Ismerd meg a Femina szerkesztőségének kedvenc termékeit, illetve azt, hogy miért váltak be.

Egyszerű, de nagyszerű - Pálma

Nincs különösebb bajom a bőrömmel, és még szarkalábak sem jelentkeztek a szemem körül, de szeretném, ha ez így is maradna. Olyan szemkörnyékápolót szerettem volna, ami kellőképpen zsírosítja a területet, és könnyen lehet rá sminkelni. A Clinique All about eyes szemránckrémjét választottam végül, mely illatanyagmentes, és tökéletesen megfelel a fent felvázoltaknak.

Koffeinnel - Juli

A reggeli koffeinadagomat nemcsak kávé formájában fogyasztom el, hanem a szemem alá is juttatok belőle a Garnier Nutritionist regeneráló szemkörnyékápolójának jóvoltából. Az élénkítő anyag mellett vitaminokkal és ásványi anyagokkal erősíti a szemkörnyék bőrét, ami azért különösen jó az én esetemben, mert sokat hunyorgok a monitor előtt. Ránctalanító tulajdonsága mellett azt is szeretem benne, hogy nem túl zsíros, hamar beszívódik, így aztán kellemes a használata.

Karikák ellen - Ági

A bőröm normál, de szárazba hajló, és így, a 30-at betöltve már megjelentek az első szarkalábak a szemem körül. Mégis jobban zavarnak a szemem alatti karikák, melyek hol jobban, hol kevésbé, de mindig látszanak. Sok terméket kipróbáltam, míg eljutottam a Herb Pharma Ophthaceutical nevű termékéig. Három az egyben terméknek is lehetne nevezni, mert nemcsak karikamentesítésre szolgál, de a ráncok számát is csökkenti, és akkor is jó, ha valaki hajlamos az ödémára. Még nem használom régóta, de két hét alatt is látványos eredményt hozott, reggel jobb érzés tükörbe nézni.

OLVASD EL EZT IS!

ranctalanito arckremek korkepe lead 7
  • arcápolás
  • arckrém

4 ránctalanító arckrém

arckrem
  • kozmetikum
  • arcápolás

10 év mínusz 1 hét alatt

Ezt is szeretjük