Nagy szexi bikinikörkép
Idén nincsenek szabályok, a klasszikus egyrészestől a szexi bikiniig minden megtalálható a boltok polcain. Találd meg a hozzád legjobban illő strandrucit!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Éljen a forró nyári napsütés és a csobbanás, irány a strand! Te leszel a legtrendibb, ha megfogadod a tanácsainkat.

Bár még nincs itt végérvényesen a nyár, jó, ha már most bejárod az üzleteket, és megkeresed az alakodra leginkább illőt.

Nem mindegy, hogy az ember mit visel a strandon, mert a jó fürdőruha kényelmes, divatos, és kihangsúlyozza viselője testének előnyeit, a hátrányait pedig igyekszik leplezni. Idén nincs uralkodó trend, a klasszikus apró bikinitől a rafinált egyberészesig mindent megtalálhatsz.

Az idei trend

Az egyrészes fazon idén is hódít, majd’ minden márka modelljei között megtalálható. A legkülönlegesebb darabok kis csíkokból állnak, különböző karikák és pántok kuszának tűnő hálózatában alkotják a fürdőruhát.

Nagyon szexi az oldalt hiányos egyrészes. Ez nemcsak a vékony nőknek áll jól, bizony a vastagabb derékkal megáldottakkal is csodát tesz. Vigyázat, a pasik ragadni fognak rád!

Retro a strandon is

A retro a fürdőruhadivatban is megjelenik. A '60-as és a '80-as évek strandruhái biztosan jó néhány plázson megjelennek majd. Szégyenlősöknek jó a csípőre engedett szabású alsó, mely hihetetlenül jól formázza az alakot, azonban eltakarja a has alsó részét, amely a leginkább problémás rész a legtöbb nőnél.

 


Ha merész vagy, és jó alakod van, akkor bármelyik fazont választod is, jól áll neked. Ha netán azt szeretnéd, hogy éhes férfiszemek kövessenek végig a strandon, akkor az óriás dekoltázsú darabok közül válogass.
Ha viszont a kevésbé feltűnő és többet takaró darabokat részesíted előnyben, akkor válassz kis trikós fazont, amit trikininek neveztek el.

Klasszikus háromszög: formás cicik

A klasszikus háromszög-bikini idén is valószínűleg a legnépszerűbb fazon lesz. Kicsi és nagy mellen egyaránt jól néz ki, és a lehető legkevesebbet fed belőled, így a napsugarak nagy felületen kényeztethetnek. A minták száma végtelen, lehet csíkos, pöttyös, egyszínű.Persze védekezni kell a déli napsugarak ellen. Erre jók a kis ruhák és tunikák. A legnagyobb újítás a strandruha-fronton történt, van kis blúzocska, van kisszoknya, esetleg nadrág is, amely tökéletesen passzol a bikinihez.

Egy-két fürdőrucinál megmaradt a magasított derekú fazon, amit a téli ruhák kollekciójában már láttunk, ez a típus főleg azok számára előnyös, akik a pocis fajtába tartoznak.

Színkavalkád

A színek sokszor szemet kápráztatóan cikáznak a furcsa mintákban. De ugyanúgy divatosak a klasszikus fekete, szürke árnyalatok is. Ha fekete, fehér vagy szürke, akkor gyakran csíkos vagy kockás anyagból készülnek. Ugyanúgy megtalálhatóak az egyszínű, de erős színben pompázó darabok. A szezon kedvence az élénk sárga, ami egyaránt jól mutat a csokibőrön és a kissé haloványabbon is.
Idén nem baj, ha az alsó és a felső nem ugyanolyan színű, elég, ha harmonizálnak egymással. Az alsó legyen egyszínű, a felső pedig mintás.

Ha megtaláltad a neked megfelelőt, akkor már csak a fényvédelemről, napszemüvegről és egy törölközőről kell gondoskodnod.

Ezt is szeretjük