Óriás képgaléria! 9 félhosszú frizura
Szexi, nőies félhosszú frizurák. Praktikusak és könnyen beszáríthatóak. Kattintsd végig óriás galériánkat, és válassz!

Dia

 	Elől hosszabb  	Ez a sejtelmesen szexi frizura tökéletes, ha el akarsz rejtőzni a világ elől. Hátul rövidebb, elöl hosszabb, így nemcsak nőies, de különleges is.

Elől hosszabb

Ez a sejtelmesen szexi frizura tökéletes, ha el akarsz rejtőzni a világ elől. Hátul rövidebb, elöl hosszabb, így nemcsak nőies, de különleges is.

Dia

 	Szelíd Kleopátra-frizura  	A lágy szélek tompítják a kissé szigorú bubifrizurát, ami már az egyiptomi uralkodónő kedvence is volt. Ez a haj elsősorban hosszúkás archoz előnyös, a kerek formák a pufi arcot csak még inkább kihangsúlyozzák.

Szelíd Kleopátra-frizura

A lágy szélek tompítják a kissé szigorú bubifrizurát, ami már az egyiptomi uralkodónő kedvence is volt. Ez a haj elsősorban hosszúkás archoz előnyös, a kerek formák a pufi arcot csak még inkább kihangsúlyozzák.

Dia

 	Kicsit vadabb  	Ugyanez a frizura szombat esti partira vagy csábításhoz meg is vadítható, néhány nagy hajcsavaró szükségeltetik hozzá csupán. A hajat érdemes a fejtetőről előre fésülni.

Kicsit vadabb

Ugyanez a frizura szombat esti partira vagy csábításhoz meg is vadítható, néhány nagy hajcsavaró szükségeltetik hozzá csupán. A hajat érdemes a fejtetőről előre fésülni.

Dia

 	Kevésből sokat  	A göndör vagy nagyon hullámos haj sokkal nagyobb hajtömeget képez, mint az egyenes, így, ha szeretnéd, hogy többnek látszódjon a hajad, válaszd a huncut fürtöket.

Kevésből sokat

A göndör vagy nagyon hullámos haj sokkal nagyobb hajtömeget képez, mint az egyenes, így, ha szeretnéd, hogy többnek látszódjon a hajad, válaszd a huncut fürtöket.

Dia

 	Boszorkányos  	Az arc körül félhosszú, hátul pedig egészen az, a frufru hangsúlyos, mégsem tolakodó. A frizura előnye, hogy könnyű beszárítani, nem kell hozzá hajvasaló, csupán az ujjakkal is remekül kialakítható.

Boszorkányos

Az arc körül félhosszú, hátul pedig egészen az, a frufru hangsúlyos, mégsem tolakodó. A frizura előnye, hogy könnyű beszárítani, nem kell hozzá hajvasaló, csupán az ujjakkal is remekül kialakítható.

Dia

 	Kócosan  	A tépett, most keltem ki az ágyból frizura kevés és sok hajból is előállítható, mivel a frufru nem éles, minden arcformához tökéletesen passzol.

Kócosan

A tépett, most keltem ki az ágyból frizura kevés és sok hajból is előállítható, mivel a frufru nem éles, minden arcformához tökéletesen passzol.

Dia

 	Kis színes  	Ha nem ódzkodsz a feltűnő frizuráktól, és elég hajad van egy ilyen tömött, félhosszú bubihoz, akkor próbáld ki az arc körüli melírt, ami a szemekre tereli a többiek tekintetét.

Kis színes

Ha nem ódzkodsz a feltűnő frizuráktól, és elég hajad van egy ilyen tömött, félhosszú bubihoz, akkor próbáld ki az arc körüli melírt, ami a szemekre tereli a többiek tekintetét.

Dia

 	Egyszerű, de nagyszerű  	Kissé szigorú frizura, de éppen ezért ellenállhatatlan. Akkor érdemes ilyet vágatni, ha reggel van időd arra, hogy a hajvasalóval tökéletesre szárítsd.

Egyszerű, de nagyszerű

Kissé szigorú frizura, de éppen ezért ellenállhatatlan. Akkor érdemes ilyet vágatni, ha reggel van időd arra, hogy a hajvasalóval tökéletesre szárítsd.

Dia

 	Huncut göndör  	A lágy szőke fürtök kislányos bájt kölcsönöznek viselőjüknek, tavaszra és nyárra tökéletes lehet egy ilyen napszítta természetes melír.

Huncut göndör

A lágy szőke fürtök kislányos bájt kölcsönöznek viselőjüknek, tavaszra és nyárra tökéletes lehet egy ilyen napszítta természetes melír.

Ezt is szeretjük
Szerző: Fehér Ági
Fotó: