Csirkés, brokkolis wokvacsora: ebből fogyókúra alatt is szedhetsz kétszer
Vigyél színt a téli szürkeségbe ezzel a csirkés brokkolival! Diétázók is bátran jóllakhatnak vele.

brokkolis-wokvacsora
Ez is érdekelhet

Fedezd fel a gőzállomást, mellyel a vasalás gyorsabb, mint valaha! (x)

Pihenj meg, és vegyél lendületet a céljaidhoz egy hibátlan kávé felett! (x)

Utazás Kiállítás - Aktív hétvége van. Kezdd itt a nyaralás tervezését! (x)

Erről a magyar kozmetikai márkáról beszél mindenki (x)

beauty and style

Nem véletlenül választották a világ legszebb nőjének: Lupita Nyong’o új fotóin is gyönyörű »

Évekkel öregebbnek mutat, ha így húzod ki a szemöldököd: egy apróságon múlik »

Cardi B tüzes kedvében van: vörös ruhában forrósítja fel a levegőt »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha egészségeset, de finomat ennél, ez a kalóriaszegény, wokban sült brokkolis csirke jól jöhet. Bevethető munka után is, hisz gyorsan elkészül. Az ízekben gazdag öntet teszi igazán extrává a könnyű fogást. Ha szereted a csípőset, chilit is szórj rá. 

Wokban sült, brokkolis csirke

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg csirkemell
  • 1 fej brokkoli
  • 2 db nagy sárgarépa
  • 2 szál újhagyma
  • 3 evőkanál szójaszósz
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál almaecet
  • 1 teáskanál méz
  • 1 késhegynyi gyömbérpor
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

Az újhagymát vágd apróra, és kevés olajon dinszteld meg. Dobd rá a kis kockákra vágott csirkemellet, és pirítsd meg. Közben sózd, borsozd ízlés szerint. A brokkolit mosd meg jó alaposan, szedd rózsáira, és dobd a hús mellé. Rakd hozzá a feldarabolt sárgarépát is. Kevergetve párold puhára a zöldségeket.

Az öntethez keverd össze a szójaszószt, az ecetet és a mézet. Locsold meg vele a húst és a zöldségeket, és forgasd össze még a tűzön. 

Ezt is szeretjük