Omlós pogácsa, sajtos ropogós, házi chips
A legfinomabb házilag készült vendégvárók
Ha váratlan vendég érkezik, ezek közül készíts neki valamit!

Dia

	Sós, sajtos, magvas stangli	Az egyik legegyszerűbb, a végtelenségig variálható rágcsálnivaló, amit akár előre is begyúrhatsz és lefagyaszthatsz, így akármikor kikaphatod a hűtőből, és pillanatok alatt a vendégek elé varázsolhatod a friss, ropogós és illatos finomságot. Itt van néhány változat, készítsd el mind!

Sós, sajtos, magvas stangli

Az egyik legegyszerűbb, a végtelenségig variálható rágcsálnivaló, amit akár előre is begyúrhatsz és lefagyaszthatsz, így akármikor kikaphatod a hűtőből, és pillanatok alatt a vendégek elé varázsolhatod a friss, ropogós és illatos finomságot. Itt van néhány változat, készítsd el mind!

Dia

	Gyors pogácsa	Nincs ember, aki ne szeretné a pogácsát, a vendégségek örök kedvence remek sörkorcsolya, és minden beszélgetésnél ott a helye. Van belőle pepecselősebb és egyszerűbb változat is, ha kevés időd van, akkor is remek, omlós pogácsát varázsolhatsz az asztalra. A receptet itt találod hozzá.

Gyors pogácsa

Nincs ember, aki ne szeretné a pogácsát, a vendégségek örök kedvence remek sörkorcsolya, és minden beszélgetésnél ott a helye. Van belőle pepecselősebb és egyszerűbb változat is, ha kevés időd van, akkor is remek, omlós pogácsát varázsolhatsz az asztalra. A receptet itt találod hozzá.

Dia

	Ropogós házi keksz	Egy jó beszélgetéshez nincs is jobb, mint egy nagy adag frissen főzött tea, hozzá ropogós, édes, házilag készített keksz. Borzasztó egyszerűen összedobhatod, és szinte mindennel ízesítheted, amit csak szeretsz. Készítsd kakaóval vagy anélkül, rakj bele mazsolát, mandulát, mogyorót, hogy még ropogósabb legyen, vagy ízesítsd aszalt gyümölcsökkel, a határ a csillagos ég. Az alapreceptet itt találod, a többi csak a fantáziádon múlik.

Ropogós házi keksz

Egy jó beszélgetéshez nincs is jobb, mint egy nagy adag frissen főzött tea, hozzá ropogós, édes, házilag készített keksz. Borzasztó egyszerűen összedobhatod, és szinte mindennel ízesítheted, amit csak szeretsz. Készítsd kakaóval vagy anélkül, rakj bele mazsolát, mandulát, mogyorót, hogy még ropogósabb legyen, vagy ízesítsd aszalt gyümölcsökkel, a határ a csillagos ég. Az alapreceptet itt találod, a többi csak a fantáziádon múlik.

Dia

	Kókuszgolyó	Mindenki kedvenc sütésmentes édessége a kókuszgolyó, ami akkor igazán jó, ha rengeteg van belőle. Szerencsére ma már le sem kell hozzá darálnod a kekszet, hiszen eleve vehetsz morzsoltat, így azzal sem kell pepecselned, csak meghinteni jó sok kakaóporral, némi rumaromával, és már kezdődhet is a golyóformázás. Hogy teszel-e a közepébe meggyet, vagy sem, az már csak tőled függ. Hogy pontosan hogyan készítsd, azt itt találod.

Kókuszgolyó

Mindenki kedvenc sütésmentes édessége a kókuszgolyó, ami akkor igazán jó, ha rengeteg van belőle. Szerencsére ma már le sem kell hozzá darálnod a kekszet, hiszen eleve vehetsz morzsoltat, így azzal sem kell pepecselned, csak meghinteni jó sok kakaóporral, némi rumaromával, és már kezdődhet is a golyóformázás. Hogy teszel-e a közepébe meggyet, vagy sem, az már csak tőled függ. Hogy pontosan hogyan készítsd, azt itt találod.

Dia

	Leveles tészta bármilyen töltelékkel	Ha igazán gyors süteményre van szükség, akkor a háziasszony legjobb barátja a leveles tészta. A kiolvasztott, kinyújtott tésztát bármivel megtöltheted, ami csak van otthon, egyszerűen lekvárral, kakaós krémmel, egész gyümölccsel, vaníliasodóval, tényleg: bármivel. Itt egy gyümölcsös változatot találsz, de a receptben szereplő hozzávalókat bátran helyettesítheted a fentebb felsoroltak bármelyikével. 

Leveles tészta bármilyen töltelékkel

Ha igazán gyors süteményre van szükség, akkor a háziasszony legjobb barátja a leveles tészta. A kiolvasztott, kinyújtott tésztát bármivel megtöltheted, ami csak van otthon, egyszerűen lekvárral, kakaós krémmel, egész gyümölccsel, vaníliasodóval, tényleg: bármivel. Itt egy gyümölcsös változatot találsz, de a receptben szereplő hozzávalókat bátran helyettesítheted a fentebb felsoroltak bármelyikével. 

Dia

	Muffin	Ha gyors sütikről van szó, az angolszász területek első számú kedvence sem maradhat ki. Ha készítettél már muffint, akkor rutinból összedobod alig 20 perc alatt, ha pedig még sohasem sütöttél ilyesmit, nos, akkor is maximum fél órára lesz szükséged ahhoz, hogy tökéletes formájú és állagú sütemény kerüljön az asztalra. Itt az alaprecept, amit bármivel bővíthetsz.

Muffin

Ha gyors sütikről van szó, az angolszász területek első számú kedvence sem maradhat ki. Ha készítettél már muffint, akkor rutinból összedobod alig 20 perc alatt, ha pedig még sohasem sütöttél ilyesmit, nos, akkor is maximum fél órára lesz szükséged ahhoz, hogy tökéletes formájú és állagú sütemény kerüljön az asztalra. Itt az alaprecept, amit bármivel bővíthetsz.

Ezt is szeretjük
Fotó: