Vajas-tejfölös pogácsa

Egyszerű, de nagyszerű klasszikus

Pogácsából millióféle van, mindenki szereti, és mindenki tud legalább egy receptet.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy finom pogácsa mindig jól jön: ha vendégeket vársz, ha csak ennél valami sós rágcsálnivalót, vagy akár reggelire is tökéletes választás.

Bátran kísérletezz feltétekkel - magvakkal, bogyókkal díszítve finom sörkorcsolyát kapsz.

Vajas-tejfölös pogácsa

Hozzávalók:

  • 60 dkg liszt
  • 5 dl tejföl
  • 50 dkg margarin

Elkészítés ideje:

30 perc

Elkészítés menete:

Nos, mivel ez tényleg egy nagyon egyszerű recept, nincs más dolgod, mint elővenni egy arra alkalmas tálat, majd a hozzávalókat jól összedolgozni. Ragacsos masszát kapsz majd, de ne ijedj meg, állítsd össze, majd tedd be a hűtőbe egy éjszakára pihenni. Mire legközelebb előveszed, már jól kezelhető, formálható tésztát kapsz.

Passata, az Univer új terméke!

A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.

Promóció

Ekkor nyújtsd ki, szaggasd tetszőleges formákra a tésztát, kenj rájuk tojássárgáját, szórd meg neked szimpatikus dolgokkal - reszelt sajt, szezámmag, olívabogyó -, majd előmelegített sütőben süsd őket aranybarnára.

Néhány jó tanács vendégváráshoz

Tudod már, hogy mi lesz a menü, de azt még nem, hogy milyen ital dukál mellé? Képgalériánkban megtalálod a választ.

Milyen ételhez milyen bor illik?

Nézegess képeket!

Elolvasom

OLVASD EL EZT IS!

retes lead
  • rétes
  • saláták, zöldséges ételek

Így készül a házi kapros-túrós rétes

Ezt is szeretjük