Könnyű, majonézes tojássaláta: ha még sok főtt tojásod maradt
Kicsit több tojást főztél, mint kellett volna? Készíts belőle isteni salátát!

Könnyű, majonézes tojássaláta: ha még sok főtt tojásod maradt
Ez is érdekelhet

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)

Játék közben tanul és fejlődik a gyerek - Ezt imádni fogja (x)

Milyen borhoz milyen falat illik? Profi borászoktól tudhatod meg (x)

Mutatós dekorációk egyszerű, kreatív ötletekből, hogy tavasz legyen az otthonodban (x)

Ez a lány szerelme levágott fejével táncolt - Itt nézheted meg (x)

Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

beauty and style

Ez a legújabb frizuraőrület: a rózsakonty ilyen sokféle lehet »

2 házi testradír, amitől újjászületik a télen leharcolt bőr: kevés összetevőből »

Minden egy kollekcióban, amit a romantikus stílusról tudnod kell idén »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Maradékmentés mesterfokon: kis változtatással egészen új finomságot tehetsz az asztalra főtt tojásból. A tojássaláta elkészítése rendkívül egyszerű és gyors, ráadásul tele van fehérjével, és nagyon ízletes. Ha szeretnéd, apróra vágott almával, salátával vagy akár medvehagymával tovább dúsíthatod.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 6 db tojás
  • 4 szál újhagyma
  • 10 dkg tejföl
  • 2 evőkanál majonéz
  • 2 teáskanál mustár
  • 1 kávéskanál só
  • 1 csokor petrezselyem
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A keményre főtt tojásokat pucold meg, vágd félbe, majd szedd ki a sárgákat, és villával nyomkodd össze. A fehérjét vágd kisebb kockákra, keverd hozzá a tejfölt, a majonézt, a mustárt, a sárgáját, az aprított fehérjét, majd ízlés szerint sózd és borsozd. Egy krémes masszát kell kapnod.

Tedd át egy tálba, fedd le, és rakd a hűtőbe legalább két-három órára, de még jobb, ha egy egész éjszakán át pihenteted, hogy az ízek jól összeérjenek. Tálalás előtt petrezselyemmel is megszórhatod.

Blog.hu ajánló