Tojásmentes rántotthús-bunda

Ugyanolyan ropogós és finom, mint az eredeti

Ha tojásmentes diétán vagy, a rántott húsról akkor se mondj le!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kis fantáziával akkor is készíthetsz rántott csirkecombot, ha nem használhatsz tojást, vagy éppen nincs a hűtődben. Ennek a húsnak a bundája talán még ropogósabb, mint a hagyományos módon panírozottnak.

Tojásmentes rántott csirkecomb

Hozzávalók 4 személyre

  • 12 kisebb csirkecomb
  • 7 evőkanál liszt
  • 7 evőkanál zsemlemorzsa
  • 2 dl joghurt
  • lenmag
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombokat mosd meg, törölgesd meg papírtörlővel, sózd be, és hagyd fél óráig állni. Ezt követően készíts elő mindent a panírozáshoz. Szitálj egy tálba lisztet, egy másikba önts joghurtot. A harmadik edénybe a zsemlemorzsa kerül, majd keverj hozzá lenmagot is.

A csirkecombokat alaposan forgasd meg mindegyikben. A végén rázd le a felesleges panírt. Forrósíts olajat, és rakd bele a húst. Oldalanként süsd aranybarnára körülbelül öt-öt perc alatt. Közben mérsékeld a lángot, nehogy megégjen a panír, a csirke viszont nyers maradjon. Szedd ki az olajból, majd csepegtesd le, és kedvenc köreteddel tálald.

15780519 9b28e40ec8011780b8f8874e70d5428c wm

A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?

Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.

További részletek: feminaklub.hu/

Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. november 27. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Ezt is szeretjük