15 perces tojáskrém tej nélkül: a dijoni mustártól olyan finom
A tojáskrémet akár tej nélkül is pillanatok alatt elkészítheted.
Tej nélkül is fantasztikusan finom lesz a tojáskrém, amely utána mehet friss kenyérre, köretnek vagy előétel gyanánt. A karakteres ízű dijoni mustár különösen jót tesz neki, ahogy a roppanós zellerszárak is.
Tojáskrém tej nélkül
Hozzávalók
- 8 tojás
- 3 szál újhagyma
- 2 szál halványító zeller
- 2 evőkanál olívaolaj
- 1.5 evőkanál dijoni mustár
- só
- bors
- pirospaprika
Elkészítés:
A tojásokat forró vízben főzd keményre tíz perc alatt. Ha készen vannak, szedd ki, és tedd hideg vízbe őket, hogy kihűljenek. Közben a zellerszárakat és az újhagymák fehér részét karikázd fel.
Ha már kézbe tudod venni a tojásokat, pucold meg, szeleteld fel, és villával törd össze őket. Add hozzájuk a zellert és a hagymát, krémesítsd olívaolajjal és dijoni mustárral, ízesítsd sóval, borssal, pirospaprikával, és készen is van a mindenmentes fogás.
Akár a sajttortát is elkészítheted tejmentesen.
Narancsos, hamis sajttorta sok fűszerrel: télváró desszert, ami a hangulatodat is felmelegíti
A reformsajttortában gyömbér is helyet kap a narancs mellett, így egy igazán sűrű, krémes és extravagáns ünnepi desszertet készíthetsz.
ElolvasomPassata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció