7 tepsiben sült kedvenc

Receptek képpel

A tepsiben sült zamatos fogásoknál egész egyszerűen nincs jobb, csak összedobod, és a munka nagy részét elvégzi a sütő.

Dia

	Egyben sült csirke	Az örök klasszikus, ha tepsiben sült fogásról van szó, ha ügyes vagy, szaftos és omlós lesz a végeredmény, ami szinte bármilyen körettel remekül működik, és amire senki sem mond nemet, egészen biztosan.

Egyben sült csirke

Az örök klasszikus, ha tepsiben sült fogásról van szó, ha ügyes vagy, szaftos és omlós lesz a végeredmény, ami szinte bármilyen körettel remekül működik, és amire senki sem mond nemet, egészen biztosan.

Dia

	Csőben sült brokkoli	A ropogós, aranybarnára pirult sajt alatt besamelben puhára főtt zöldség isteni finom húsmentes étel, amit bármikor pillanatok alatt összedobhatsz, és még csak cső sem kell hozzá, csak egy jó kis tepsi és nagyjából 30 percnyi szabadidő, meg utána még 15 perc türelem.

Csőben sült brokkoli

A ropogós, aranybarnára pirult sajt alatt besamelben puhára főtt zöldség isteni finom húsmentes étel, amit bármikor pillanatok alatt összedobhatsz, és még csak cső sem kell hozzá, csak egy jó kis tepsi és nagyjából 30 percnyi szabadidő, meg utána még 15 perc türelem.

Dia

	Egyben sült karaj	A jó fűszeres, illatos és zamatos sült igazi jolly joker, ha vacsorát adsz, a sovány - de nem száraz! - húst mindenki imádja, a szaftját tunkolni pedig külön élvezet. Ügyelj rá, hogy csonttal együtt vásárold, úgy lesz igazi!

Egyben sült karaj

A jó fűszeres, illatos és zamatos sült igazi jolly joker, ha vacsorát adsz, a sovány - de nem száraz! - húst mindenki imádja, a szaftját tunkolni pedig külön élvezet. Ügyelj rá, hogy csonttal együtt vásárold, úgy lesz igazi!

Dia


            	Sült kacsacomb
            	A szárnyasok részben és egészben is verhetetlenek, ha tepsiben sütésről van szó. A kacsacombbal sincs ez másképp, a legegyszerűbben elkészítve is mennyei lakomát varázsolhatsz belőle, köretként az elmaradhatatlan lila káposztával és zamatos gyümölcsökkel.

Sült kacsacomb

A szárnyasok részben és egészben is verhetetlenek, ha tepsiben sütésről van szó. A kacsacombbal sincs ez másképp, a legegyszerűbben elkészítve is mennyei lakomát varázsolhatsz belőle, köretként az elmaradhatatlan lila káposztával és zamatos gyümölcsökkel.

Dia

	Lasagne	Kevés étel versenyezhet a hagyományos olasz tésztaétellel, a lasagnéval, a paradicsomos-húsos vagy tejszínes-spenótos szósz a tésztalapok között igazi klasszikus tepsis finomság, aminek mindenki örül, és utána mozdulni sem bír.

Lasagne

Kevés étel versenyezhet a hagyományos olasz tésztaétellel, a lasagnéval, a paradicsomos-húsos vagy tejszínes-spenótos szósz a tésztalapok között igazi klasszikus tepsis finomság, aminek mindenki örül, és utána mozdulni sem bír.

Dia

	Pulykasült	Ha a társaság nagyobb, mint három-négy fő, akkor bizony a csirke kevés lesz, süss inkább pulykát! A zamatos szárnyas aszalt szilvával - és más gyümölcsökkel - sütve egyszerűen fenomenális élmény, ami akár a rántott húst is letaszíthatja a vasárnapi ebédlőasztalról.

Pulykasült

Ha a társaság nagyobb, mint három-négy fő, akkor bizony a csirke kevés lesz, süss inkább pulykát! A zamatos szárnyas aszalt szilvával - és más gyümölcsökkel - sütve egyszerűen fenomenális élmény, ami akár a rántott húst is letaszíthatja a vasárnapi ebédlőasztalról.

Dia

	Rakott karfiol	A rakottasok mindig előkelő helyet foglalnak el a tepsis ételek között, hiszen olyan egyszerűen összedobhatod szinte bármelyiket, hogy egy rohanós hétköznap estéjén is elkészítheted - hússal, vagy anélkül -, ráadásul meglehetősen gazdaságos fogások.

Rakott karfiol

A rakottasok mindig előkelő helyet foglalnak el a tepsis ételek között, hiszen olyan egyszerűen összedobhatod szinte bármelyiket, hogy egy rohanós hétköznap estéjén is elkészítheted - hússal, vagy anélkül -, ráadásul meglehetősen gazdaságos fogások.

Ezt is szeretjük
Fotó: