7 isteni tepsiben sült hús

Hagyd a munka nagyobb részét a sütőre

A zamatos, omlós sülteknek nincs párja, és egész egyszerűen elkészítheted őket.

Dia

	Sült csirkeszárnyak	Szinte biztosan a legegyszerűbb fogás, amit sütőben készíthetsz, de szerencsére tulajdonképpen mindenki szereti, és elronthatatlan. Kisebb-nagyobb összejövetelekre is ideális, hiszen borzasztó egyszerűen süthetsz belőle döbbenetesen nagy adagokat, és meglehetősen pénztárcabarát megoldás. A pontos receptjét itt találod.

Sült csirkeszárnyak

Szinte biztosan a legegyszerűbb fogás, amit sütőben készíthetsz, de szerencsére tulajdonképpen mindenki szereti, és elronthatatlan. Kisebb-nagyobb összejövetelekre is ideális, hiszen borzasztó egyszerűen süthetsz belőle döbbenetesen nagy adagokat, és meglehetősen pénztárcabarát megoldás. A pontos receptjét itt találod.

Dia

	Fűszeres sült karaj	Hússütéshez az egyik legalkalmasabb alapanyag a sertéshús, abból is a karaj, ami ugyan lehet száraz, de ha jól készíted, akkor finom szaftos lesz, élvezet lesz beleharapni, és szinte szétolvad a szájban. Jól passzolnak hozzá gyümölcsök is, de egyszerű sós-borsos fűszerezéssel is igazi lakoma lehet. Itt egy egyszerű recept, ami biztosan sikerül majd.

Fűszeres sült karaj

Hússütéshez az egyik legalkalmasabb alapanyag a sertéshús, abból is a karaj, ami ugyan lehet száraz, de ha jól készíted, akkor finom szaftos lesz, élvezet lesz beleharapni, és szinte szétolvad a szájban. Jól passzolnak hozzá gyümölcsök is, de egyszerű sós-borsos fűszerezéssel is igazi lakoma lehet. Itt egy egyszerű recept, ami biztosan sikerül majd.

Dia

	Sült csirke	Ha sültekről van szó, akkor mindenki kedvence, a sült csirke sem maradhat ki a felsorolásból. A ropogósra pirult bőr és az alatta megbúvó szaftos, omlós hús jelzi, hogy tökéleteset alkottál, na meg az elégedett tekintetek falatozás közben. Vele pirított zöldségekkel a legfinomabb, de gyakorlatilag bármilyen köret passzol hozzá. A receptjét itt találod.

Sült csirke

Ha sültekről van szó, akkor mindenki kedvence, a sült csirke sem maradhat ki a felsorolásból. A ropogósra pirult bőr és az alatta megbúvó szaftos, omlós hús jelzi, hogy tökéleteset alkottál, na meg az elégedett tekintetek falatozás közben. Vele pirított zöldségekkel a legfinomabb, de gyakorlatilag bármilyen köret passzol hozzá. A receptjét itt találod.

Dia

	Kolbásszal töltött sült karaj	Egy igazi hazai ínyencség a kolbásszal töltött karaj, amit egyáltalán nem nehéz elkészítened, a hentesnél általában kérheted, hogy töltsék a húsba a kolbászt - amiből érdemes jó minőségűt választanod, hogy tényleg finom legyen a kész étel -, így neked már csak a sütéssel kell foglalatoskodnod. Itt találod hozzá a bevált receptet.

Kolbásszal töltött sült karaj

Egy igazi hazai ínyencség a kolbásszal töltött karaj, amit egyáltalán nem nehéz elkészítened, a hentesnél általában kérheted, hogy töltsék a húsba a kolbászt - amiből érdemes jó minőségűt választanod, hogy tényleg finom legyen a kész étel -, így neked már csak a sütéssel kell foglalatoskodnod. Itt találod hozzá a bevált receptet.

Dia

	Szűzpecsenye fűszerkéregben	Az egyik leglátványosabb sült, amit csak készíthetsz, ez a fogás. Szerencsére a látványért nem kell sokat küzdened, egyszerűen csak jól meg kell hempergetned a húst a különböző fűszerekből összeállított keverékben, aztán a többi feladatot a sütő elvégzi. Csak frissen az igazi, tehát érdemes mindig csak annyit sütnöd, amennyi biztosan elfogy. Így készítsd!

Szűzpecsenye fűszerkéregben

Az egyik leglátványosabb sült, amit csak készíthetsz, ez a fogás. Szerencsére a látványért nem kell sokat küzdened, egyszerűen csak jól meg kell hempergetned a húst a különböző fűszerekből összeállított keverékben, aztán a többi feladatot a sütő elvégzi. Csak frissen az igazi, tehát érdemes mindig csak annyit sütnöd, amennyi biztosan elfogy. Így készítsd!

Dia

	Gyors sült csirkecomb	Ha az időd is kevés, és pepecselni sincs kedved, nos, arra a helyzetre lehet megoldás a sült csirkecomb. A dobverőkből jó sok elfér egy tepsiben, így egy kisebb hadseregnek is könnyedén süthetsz ilyen finomságot, ráadásul elrontani sem tudod. Az egyszerű, de nagyszerű receptet itt találod!

Gyors sült csirkecomb

Ha az időd is kevés, és pepecselni sincs kedved, nos, arra a helyzetre lehet megoldás a sült csirkecomb. A dobverőkből jó sok elfér egy tepsiben, így egy kisebb hadseregnek is könnyedén süthetsz ilyen finomságot, ráadásul elrontani sem tudod. Az egyszerű, de nagyszerű receptet itt találod!

Dia

	Sült oldalas	A szaftos húsok kedvelőinek Szent Grálja a sült oldalas, ez a ropogós, omlós fogás, ami akkor az igazi, ha a csont szinte ledobja magáról a puhára párolódott húst. Fokhagymán és són kívül szinte semmi sem kell ahhoz, hogy tökéletest alkoss, de a pikánsabb ízek kedvelői kipróbálhatják sörben sütve is, az élvezet ekkor is garantált. Az alapváltozatot itt, a söröst pedig itt találod!

Sült oldalas

A szaftos húsok kedvelőinek Szent Grálja a sült oldalas, ez a ropogós, omlós fogás, ami akkor az igazi, ha a csont szinte ledobja magáról a puhára párolódott húst. Fokhagymán és són kívül szinte semmi sem kell ahhoz, hogy tökéletest alkoss, de a pikánsabb ízek kedvelői kipróbálhatják sörben sütve is, az élvezet ekkor is garantált. Az alapváltozatot itt, a söröst pedig itt találod!

Ezt is szeretjük
Fotó: