Tepsiben sült kukorica - Vajjal meglocsolva az igazi
A tepsiben sült kukorica mennyei ízét a fűszerezés és a ráolvadt vaj még különlegesebbé teszi.
A tepsiben sült kukorica elkészítése elsőre bonyolultnak tűnik, pedig pofonegyszerű, és a kakukkfűnek köszönhetően ízre még finomabb, mint főtt társa. Érdemes tehát begyújtani érte a sütőt. Az amerikaiak vajjal készítik, amely ráolvadva még ínycsiklandozóbbá varázsolja.
Tepsiben sült kukorica
Hozzávalók 2 személyre
- 6 kukorica
- 3 evőkanál vaj
- 2 teáskanál kakukkfű
- só
Elkészítés:
A kukoricákat tisztítsd meg, a leveleket és a hajat szedd le róluk, majd a csövek végeit vágd le. Kend be őket vajjal, egy-egy teáskanálnyit vigyél fel minden kukoricára. Ezután fektesd őket kettesével az alufóliára, majd sózd és szórd meg őket a kakukkfűvel.
Alaposan csomagold be a csöveket az alufóliába, majd tedd előmelegített sütőbe, ahol süsd őket 60 percig. Fél óra után óvatosan fordítsd meg a kukoricákat, ügyelve, hogy ne szakadjon ki a fólia rajta. Ha a kukorica megsült, vedd ki a sütőből, és várd meg, míg kihűl, utána fogyasztható.
A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?
Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.
További részletek: feminaklub.hu/
Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. november 27. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció