Több mint kávé
Itt az új kollekció
Tedd most te is kreatívvá a konyhád a Tchibo webáruház termékeivel, hogy mostantól gyerekjáték és öröm legyen a főzés! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kávé az élet minden területére kihatással van. Jelképezi meghitt pillanatainkat, és szimbolizálja pörgős napjainkat. Élmény és tevékenység társul hozzá. A Tchibo ennek tudatában idén márciusban megnyitotta webáruházát, hogy a kávé szakértelmén túl magas minőségű, praktikus termékekkel tegye kellemesebbé és kényelmesebbé a mindennapokat.

Merülj el a részletekben, és válogass kényelmesen, otthonról a Tchibo szezonális kínálatunkból a webáruházban!

Belegondoltál már, hogy a kávézás mennyi mindenre teremt alkalmat?

A kávé mellett inspirálódunk, hiszen ilyenkor van időnk átgondolni ötleteinket: hogyan újítanánk fel a konyhát, hogyan dobhatnánk fel ruhatárunkat. A hirtelen jött ihletet szerencsére nem kell magadban tartani, mert idén márciusban hazánkban is megnyitott a Tchibo webáruháza, így most már nem csak az üzletekben, hanem kényelmesen otthonról is vásárolhatsz a Tchibo termékek széles választékából.

Megérkezett az új kollekció! Tedd most te is kreatívvá a konyhát a Tchibo webáruház termékeivel, hogy mostantól gyerekjáték legyen a főzés!

A Tchibo számára elérkezett az idő, hogy márkája már ne csak a kávéról, hanem annál jóval többről szóljon! Megszerzett tapasztalatát és szakértelmét átültette olyan magas minőségű, hasznos és ötletes termékek megalkotásába, amik még hangulatosabbá varázsolják a hétköznapokat. Hetente, minden szerdán megújuló választékában olyan egyedi termékeket kínál korlátozott ideig - 5-6 hétig - és limitált számban - 50-60 darabot -, mint például felnőtt- és gyerekruhák, fehérneműk, játékok és kézműves eszközök, praktikus otthoni kiegészítők és kisebb elektronikai cikkek. A nagyméretű tárgyak kizárólag a webáruházban rendelhetőek meg, a Tchibo üzletekben nem kaphatók.

Ne feledd: ha most 8000 forint felett rendelsz június 27. és július 3. között a Tchibo webáruházban, 250 g Espresso Milano Style kávét kapsz ajándékba! Minden héten új termékekkel és kedvezményekkel várnak a webáruházban és az üzletekben. Kövesd az eseményeket a Tchibo honlapján és Facebook oldalán, hogy ne maradj le semmiről!

Tchibo. A legtöbb, mi adható.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2048330&banner=2048351&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük