8 mesés süti piskótából: a somlói galuskától a piskótatekercsig
Az egyszerű és megunhatatlan piskótából rengeteg csodás sütit készíthetsz, nézd meg a legjobbakat!

- A divatból merít önbizalmat a gyönyörű 50 feletti modell: nőiessége és csodás személyisége minden öltözékében tükröződik »
- Palvin Barbi a laza sikket kedveli: így öltöznek a modellek a szimpla hétköznapokban »
- Veszélyes szépségtrendek terjednek az interneten: ezeknek a kipróbálását senkinek sem javasoljuk »

- Soma lányának esküvői fotója: a 29 éves Hanna különleges menyasszony volt
- Kvíz! Emlékszel az általánosban tanult versekre? 8 idézet szerzőjére kérdezünk rá
- Kvíz! Átmennél most az elsősegélyvizsgán? 8 kérdés, amire nem csak a jogsi miatt kell tudni a választ
- Gyönyörű kis tó Budapesttől egy karnyújtásnyira: homokos stranddal és jó hangulattal vár a Domonyvölgyi-víztározó
- A 47 éves Egerszegi Krisztina friss fotókon: ezzel foglalkozik ma az ötszörös olimpiai bajnok
A piskótatésztától sokan tartanak, pedig nem nagy ördöngösség elkészíteni. Elég néhány szabályt betartani, hogy tökéletes, azaz puha és magas legyen. Sokféleképpen variálhatod, megszórhatod gyümölccsel, megtöltheted krémmel, készíthetsz belőle tortát, vagy egyszerűen feltekerheted.
Mindegy, hogy a vizes, vajas vagy a szokásos, hattojásos változat mellett döntesz, fontos, hogy a tojásfehérjét nagyon kemény habbá verd. Gyorsabban és könnyebben felvered, ha egy csipet sót is dobsz hozzá, kevés citromlétől pedig szép fényes lesz. Figyelj, hogy ne törd össze a habot, ha összeforgatod a többi hozzávalóval. Bár nem kell hozzá sütőpor, kezdők rakhatnak a liszthez keveset, hogy a piskóta biztosan szép magasra megemelkedjen. Az is lényeges, hogy ne nyitogasd a sütőajtót, különben összeesik. Válogass összeállításunkból, biztosan találsz kedvenceket is a bevált receptek között!
OLVASD EL EZT IS!