Pofonegyszerű sajtos-tejfölös tarja
Bármikor bevethető, ízletes főfogás
Húsimádó vagy? Akkor a kiadós sajtos-tejfölös tarja kipróbálásához rögtön kedvet kapsz.

Nyereményjáték

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

Nyerj szerelemsegítő nyakláncot Valentin-napra! Bevonzza életedbe az igaz szerelmet (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Hódunyhával betakart mesebeli tájak, ahol mégis szikrázó a napsütés: mesefalucskákat is rejt (x)

A NASA űrhajósai és világsztárok is alávetették magukat ennek a műtétnek - Magyar találmány (x)

Ebben a hotelben az ételt a szántóföldről rakják az asztalra - Magyar hely, ha fontos az egészséged (x)

V-nyakú ruhához tilos felvenni: mutatjuk, melyik dekoltázshoz milyen nyaklánc illik

beauty and style

Ezt edd vacsorára, ha edzeni voltál: mindent pótol, amit kell, de nem hizlal »

Dianát így csak ritkán láthattuk: ilyen volt, amikor nem a nyilvánosságnak öltözködött »

Jobb az arctisztító kefénél, és azt is elmondjuk, miért: tisztít, és kisimítja a bőrt az új készülék »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ki akarsz tenni magadért, de nincs ötleted hétvégére? Ezt a receptet feltétlenül nézd meg! A sajtos-tejfölös tarja alá krumplit is pakolhatsz, így nem kell külön köretet sem készíteni. A hús finom omlós, fűszeres és szaftos lesz.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 kg csont nélküli tarja
  • 30 dkg reszelt sajt
  • 3 dl tejföl
  • 2 fej vöröshagyma
  • majoránna
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A tarját mosd meg, szeleteld fel, majd klopfold vékonyra. A vöröshagymát vágd karikákra. Ízesítsd a húst sóval, borssal, majoránnával, tedd rá a vöröshagymát. Legalább fél órát hagyd állni, hogy a fűszerek jól átjárják a tarját. Még jobb, ha hosszabb ideig pácolódhat a hús

A pihentetést követően egy tepsit kenj zsírral, rendezd el benne a szeleteket, majd önts alá egy deci vizet. Kend meg tejföllel, és fedd le fóliával. Rakd a sütőbe, és 170 fokon süsd körülbelül másfél óráig. Ezután vedd le róla a fóliát, majd szórd meg reszelt sajttal, és pirítsd rá.

Blog.hu ajánló