Karcsúsító, rukkolás, gránátalmás saláta a szezon kedvenceivel
Ha valamikor, hát ilyenkor tényleg kell a vitaminpótlás. Ezzel a mindenféle finomsággal teli, rukkolás, gránátalmás salátával nem lehet probléma.

Karcsúsító, rukkolás, gránátalmás saláta a szezon kedvenceivel
Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

Az öt legjobb esküvős film, amiktől még jobban várod majd a lagzid »

10 évet leradíroz a bőrről ez a házi arcmaszk, ha hetente használod: a japán nők esküsznek rá »

Gyönyörű, hullámos loknik: 5 zseniális hajgöndörítő technika videón »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ez a zamatos saláta igazi energiabomba a hideg őszi és téli napokra. Tele van értékes vitaminokkal, ásványi anyagokkal, ellenben alig tartalmaz kalóriát. A sütőtököt és a céklát egy tepsiben is megsütheted. A gránátalmát könnyen megpucolhatod, ha kettévágod, és egy vízzel félig megtöltött tálba rakod, majd kézzel kinyomogatod belőle a magokat. 

Rukkolás, gránátalmás saláta

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg sütőtök
  • 20 dkg rukkola
  • 10 dkg feta sajt
  • 1 db gránátalma
  • 1 db cékla
  • balzsamecet
  • bors
  • olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

A sütőtököt vágd kisebb darabokra, akár kockázhatod is. Locsold meg kevés olívaolajjal, majd rendezd sütőpapírral bélelt tepsibe. A céklát is darabold fel, és pakold a tök mellé. Forró sütőben süsd addig, amíg a zöldségek elkezdenek barnulni. A rukkolát mosd meg, rakd egy tálba, tedd hozzá a felkockázott feta sajtot, a céklát és a tököt. Szórd rá a gránátalmamagokat, majd locsold meg balzsamecettel. Ízesítheted még sóval és borssal, majd óvatosan forgasd össze. Érdemes pihentetni a hűtőben néhány órán át, hogy az ízek jól összeérjenek. Ha nem találod elég édesnek, kevés mézet is csorgathatsz rá, illetve bármilyen zöldfűszert is szórhatsz rá. 

Ezt is szeretjük