Így készül az igazi rigójancsi - Mintha a cukrászdából hoztad volna
A romantikus történetű rigójancsi hamisítatlan magyar édesség.
Rigójancsi
Hozzávalók
- 25 dkg cukor
- 12 dkg liszt
- 7 tojás
- 7 dkg kakaó
- 5 dkg mogyoró
- 1 zacskó vaníliás cukor
- csipet só
Töltelék
- 15 dkg porcukor
- 15 dkg kakaó
- 15 dkg étcsokoládé
- 10 dkg vaj
- 7 dl tejszín
- kevés zselatinpor
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció