Ropogós parmezánchips sütőben sütve: itt az új snack krumpli helyett
A karakteres parmezánchips jó ropogós, és pár perc alatt összedobható.
A parmezánchips szupergyors és elképesztően finom. Ezt nassold az olajban sült krumpli helyett, ha egy kis változatosságra vágysz. A sajtkupacokra sütés előtt érdemes zöldfűszert, magvakat szórni, hogy még különlegesebb legyen. Partifalatként ugyanolyan jó választás, mint krémlevesekhez tálalva.
Parmezánchips
Hozzávalók 20 darabhoz
- 10 dkg parmezán
- oregánó
Elkészítés:
A parmezánt reszeld le nagyobb lyukú reszelőn. Egy tepsit bélelj ki sütőpapírral, és halmozz rá a sajtból kisebb kupacokat. Arra ügyelj, hogy egymástól nagyobb távolságra kerüljenek, mert sütés közben jól szétterülnek. Szórd meg oregánóval.
Told előmelegített a sütőbe, és 160 fokon süsd körülbelül hét-nyolc percig, vagy addig, amíg a sajtos falatok szép pirosak nem lesznek. Vedd ki a sütőből, majd várd meg, míg kihűl, utána szedd csak le a papírról. Ne lepődj meg, a sajtropogós először puha lesz, csak akkor válik ropogóssá, ha kihűl.
A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?
Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.
További részletek: feminaklub.hu/
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. november 27. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció