Könnyű paradicsomos-cukkinis tészta: ebéd 20 perc alatt
Ha kevesebb mint fél órád van az ebédkészítésre, a paradicsomos-cukkinis tészta remek választás.

paradicsomos-cukkinis-teszta
Ez is érdekelhet

Az élet és szerelem diadala - egy rendkívüli, igaz történet Párizsból (x)

Mozdony Matiné, a mozdonyok fesztiválja (x)

TOGETHER We Recycle – Együtt a környezetért (x)

beauty and style

Ezek a legmenőbb bokacsizmák őszre: lapos és magassarkú fazonokat is mutatunk »

Transznemű modell a Chanel új szépségkampányának arca: Teddy Quinlivan tényleg elég szépen mutat a képeken »

Melyik anyajegyet szükséges eltávolítani? A mérete és a formája is árulkodik »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A vitaminban gazdag, kalóriaszegény cukkinihez bármikor könnyen hozzájuthatsz, és tökéletes tésztára is. A cukkinin kívül a többi zöldséget nem kell sütni, több vitamin marad bennük. Ha durumlisztből készült tésztát választasz, lassabb a felszívódási ideje, így késlelteti az éhségérzet kialakulását.

Paradicsomos-cukkinis tészta

Hozzávalók:

  • 50 dkg tészta
  • 15 dkg koktélparadicsom
  • 1 db közepes cukkini
  • 8 dkg parmezán sajt
  • 1 db lilahagyma
  • bors
  • olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

Egy nagy lábosban forralj vizet, majd amikor már lobog, dobd bele a tésztát, és adj hozzá sót. Főzd a zacskón található ideig, ez körülbelül hét-tíz perc. Amikor már nem kemény, de nem is túl puha, szűrd le, és csepegtesd le. Egy serpenyőben vagy lábosban hevíts olajat, dobd hozzá a cukkinit, és pirítsd pár percig. Forgasd hozzá a tésztát, és rakd hozzá a felvágott lilahagymát, a paradicsomot, és sózd, borsozd ízlés szerint. Forgasd össze, és szórd meg a reszelt parmezánnal.

Ezt is szeretjük