A legfinomabb paleo palacsinta receptje

Diéta alatt is megeheted

Töltsd meg a paleo palacsintát cukor nélküli lekvárral, jó minőségű kakaóval, friss gyümölcsökkel!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha a diéta alatt egy kis édességre vágysz, ezt a paleo palacsintát nyugodt szívvel elfogyaszthatod. Legalább olyan jó, mint az eredeti! 

Paleo palacsinta

Hozzávalók 10 darabhoz

  • 12 dkg gesztenyeliszt
  • 1 dl szénsavas ásványvíz
  • 3 tojás
  • 3 evőkanál kókuszolaj
  • csipet eritrit
  • csipet só
Recept idők

Elkészítés:

Üsd egy közepes tálba a tojásokat, és gépi habverővel keverd össze az eritrittel, a kókuszolajjal, a sóval, adagold hozzá szép fokozatosan a vizet, majd forgasd bele a gesztenyelisztet. Olyan legyen az állaga, mint a hagyományos palacsintatésztának. Ha túl sűrű, adj hozzá vizet, ha nagyon híg, keverj bele egy kevés lisztet. Dolgozd teljesen csomómentesre, majd tíz percig pihentesd.

A tésztát közepes lángon süsd meg. Forrósítsd fel a kókuszolajat, tégy a palacsintasütőbe egy merőkanálnyi masszát, oszlasd el egyenletesen. Ha az egyik fele megsül, óvatosan nyúlj alá, fordítsd meg, és süsd meg a másik oldalát is. Nem kell minden egyes palacsinta alá olajat önteni.

15863507 f19fe8202c7a4be00a2d42a9263cb2e9 wm

Passata, az Univer új terméke!

A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.

Promóció

Ezt is szeretjük